Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:24 | London, Apr 23 16:24 | New York, Apr 23 12:24
Shanghai, Apr 24 00:24 | Tokyo, Apr 24 01:24 | Sydney, Apr 24 03:24

Держкомісія з цінних паперів хоче ввести нові правила торгівлі цінними паперами



1 лютого 2011 в 17:37 - Роман Зайцев


Держкомісія з цінних паперів хоче ввести нові правила торгівлі цінними паперами

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) підготувала нову редакцію правил діяльності торгівлі цінними паперами. Про це заявив директор департаменту методології і регулювання ринку цінних паперів ДКЦПФР Олексій Тараcенко.



О.Тараcенко підкреслив, що це було зроблено з урахуванням збільшення кількості фізичних осіб - клієнтів, які виходять на біржовий ринок.

Комісія підготувала нормативні документи, пов‘язані зі зниженням ризиків діяльності для інших учасників фондового ринку, в тому числі і торговців цінними паперами з відповідним забезпеченням ризик-менеджменту по всіх учасниках фондового ринку.

"Цей же документ, який стосується ризик-менеджменту, буде певним прологом до створення комісією повноцінної системи потенційного нагляду за діяльністю професійних учасників. Ми будемо поступово відходити від планових перевірок, ми плануємо достатньо технологізовані з точки зору нашого спілкування з учасниками ринку. Ризик-менеджмент потенційного нагляду - це буде одним з пріоритетів нормативного забезпечення діяльності комісії в цьому році ", - зазначив О.Тараcенко, додавши, що в 2011 р. ДКЦПФР завершить роботу над документами, які будуть стосуватися ринку РЕПО (продажу цінних паперів із зобов‘язанням зворотного викупу) з відповідним нормативним забезпеченням цих операцій.

Крім цього, за його словами, комісія також готує відповідні документи, які дозволять удосконалити роботу самих торговців - частково дерегулювати і спростити, частково оптимізувати діяльність цих учасників.

Держкомісія з цінних паперів хоче ввести нові правила торгівлі цінними паперами


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті