Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 07:10 | London, Mar 19 05:10 | New York, Mar 19 01:10
Shanghai, Mar 19 13:10 | Tokyo, Mar 19 14:10 | Sydney, Mar 19 16:10

Через проблеми у Лівії Ощадбанк відклав випуск єврооблігацій

Через проблеми у Лівії Ощадбанк відклав випуск єврооблігацій




24 лютого 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Через проблеми у Лівії Ощадбанк відклав випуск єврооблігацій

Державний Ощадбанк відклав випуск дебютних п'ятирічних євробондів на 500 млн. доларів. Причиною стало зростання волатильності на міжнародних боргових ринках через політичну напруженість у Лівії.



Ощадбанк уже відкладав дату продажу цих паперів, пише газета "Дело".

Фінустанова перенесла на тиждень розміщення дебютного випуску євробондів, яке очікувалося 18 лютого.

Тоді повідомлялося, що організатори позики - Credit Suisse і Morgan Stanley - вирішили не поспішати і дати інвесторам додатковий час для ознайомлення з новим випуском.

Раніше Reuters IFR повідомив, що Ощадбанк, який почав 15 лютого роуд-шоу, збирається запропонувати інвесторам орієнтир прибутковості 18 лютого, незабаром після успішного виходу на ринок Міністерства фінансів (у середу, 16 лютого Україна розмістила новий випуск 10-річних єврооблігацій на 1,5 млрд. доларів із прибутковістю 7,95% річних, індикативна прибутковість облігацій, заявлена при відкритті книги, була встановлена на рівні 8% річних).

Рейтингове агентство Moody‘s присвоїло цьому запланованому випуску Ощадбанку довгостроковий рейтинг в іноземній валюті "B2" зі "стабільним" прогнозом.

Через проблеми у Лівії Ощадбанк відклав випуск єврооблігацій


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
"Нафтогаз" продав "Ощадбанку" ОВДП на 935 млн грн. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті