Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 23:56 | London, Apr 23 21:56 | New York, Apr 23 17:56
Shanghai, Apr 24 05:56 | Tokyo, Apr 24 06:56 | Sydney, Apr 24 08:56

Акції Японії та Кореї подорожчали після статистики США і Китаю

Акції Японії та Кореї подорожчали після статистики США і Китаю




13 вересня 2010 в 11:19 - Уляна Роїк


Акції Японії та Кореї подорожчали після статистики США і Китаю

Індикатори фондових майданчиків Токіо і Сеула виросли в понеділок завдяки гарній макроекономічній статистиці США і Китаю, яка пом’якшила занепокоєння інвесторів щодо уповільнення зростання світової економіки.  



Індекс Токійської фондової біржі Nikkei виріс на 0,9 %, закрившись на позначці 9.321,82 пункту. Індекс акцій першого ешелону Topix піднявся на 0,5 % до 837,65 пункту.

Акції банків подорожчали завдяки тому, що нові правила міжнародного банківського регулятора, Базельського комітету, які були оголошені в неділю, співпали в очікуваннями банкірів.

Основний індекс на Сеульській фондової біржі KOSPI знизився на 0,9 % до 1.818,86 пункту, обновивши максимум закриття 27 місяців. У лідерах зростання опинилися акції автовиробників і верфей, до яких належать Hyundai Motor і Samsung Heavy.
 

Акції Японії та Кореї подорожчали після статистики США і Китаю


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті