Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 18:59 | London, Apr 19 16:59 | New York, Apr 19 12:59
Shanghai, Apr 20 00:59 | Tokyo, Apr 20 01:59 | Sydney, Apr 20 03:59

Акції Європи знижуються в очікуванні рішення ЄЦБ

Акції Європи знижуються в очікуванні рішення ЄЦБ




7 жовтня 2010 в 14:51 - Христина


Акції Європи знижуються в очікуванні рішення ЄЦБ

Європейські ринки акцій відкрилися в четвер зниженням індексів, здаючи позиції попередніх двох днів напередодні рішень по процентних ставках та коментарів ЄЦБ і Банку Англії.  



Як очікується, в четвер Банк Англії і ЄЦБ оголосять про збереження процентних ставок на рекордно низьких рівнях 0,5 і 1,0 відсотка.

"Ми не думаємо, що Банк Англії зробить щось конкретне сьогодні. Ринки зростали на очікуваннях кількісного пом’якшення, але пом’якшення, в основному, з боку США. Люди чекають від ФРС більш серйозного кількісного пом’якшення в наступному місяці", - сказав фахівець з європейським ринків акцій з Evolution Securities Філіп Ішервуд.

Акції видобувних компаній здали позиції в порівнянні з попередньою торговою сесією, хоча ціна на золото побила черговий рекорд, а мідь тримається поблизу своїх максимальних значень. Акції Antofagasta і Казахмиса втратили у вартості в середньому від 2,4 до 2,6 відсотка, акції компанії Vedanta зросли на 0,4 відсотка.

Акції компанії Renault злетіли на початку торгів на 7,3 відсотка після того, як французький виробник анонсував продаж більшої частини свого пакета з 21,7 відсотка акцій шведського виробника вантажівок Volvo, котирування якого знизилися на 4,1 відсотка.

 

Акції Європи знижуються в очікуванні рішення ЄЦБ


Новини Статті Аналітика
Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд європейських ринків за 18.03.2011. Тиждень завершився на мажорній ноті Огляд європейських ринків за 18.03.2011. Тиждень завершився на мажорній ноті
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд європейських ринків за 17.03.2011. Відновлення зростання Огляд європейських ринків за 17.03.2011. Відновлення зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті