Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 19:16 | London, Apr 19 17:16 | New York, Apr 19 13:16
Shanghai, Apr 20 01:16 | Tokyo, Apr 20 02:16 | Sydney, Apr 20 04:16

Агрохолдинг "Мрія" розмістив п’ятирічні євробонди на 250 млн. доларів

Агрохолдинг "Мрія" розмістив п’ятирічні євробонди на 250 млн. доларів




28 березня 2011 в 10:40 - Роман Зайцев


Агрохолдинг "Мрія" розмістив п’ятирічні євробонди на 250 млн. доларів

Агрохолдинг "Мрія" розмістив п'ятирічні євробонди на 250 млн. доларів із встановленою ставкою на рівні 10,95% річних, при цьому прибутковість розміщення склала 11,25%.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на дані інвесткомпанії "Фенікс Капітал".

За словами аналітика інвесткомпанії Олександра Лозового, прибутковість при розміщенні склала 11,25%, що відповідає верхньому ціновому діапазону (11-11,25%).

"Мрія" розмістила євробонди з дисконтом за ціною 98,876% номіналу.


За попередніми даними аналітика, попит на єврооблігації перевищив пропозицію удвічі.

Також він зазначив, що додаткові умови випуску передбачають обов‘язкове оприлюднення квартальної фінансової звітності емітента.

Як повідомлялося, холдинг "Мрія" цього тижня проводив road show євробондів, номінованих у доларах.

Лід-менеджерами випуску виступають Bank of America, Merrill Lynch, RBS і UBS Investment Bank. Спів-лідменеджером виступає інвестиційна компанія "Драгон Капітал".

У листопаді 2010 року агрохолдинг "Мрія" вже проводив road show дебютного випуску єврооблігацій орієнтовним обсягом 300 млн. доларів. За підсумками road show був оголошений неофіційний орієнтир прибутковості в 10% річних.

Однак у середині листопада агрохолдинг повідомив, що переніс розміщення паперів на перший квартал 2011 року у зв‘язку із несприятливою ситуацією на фондових ринках.

Група компаній "Мрія", заснована в 1992 році Іваном і Клавдією Гутами, обробляє сільгоспземлі в чотирьох областях Західної України. Спеціалізується на вирощуванні пшениці, ячменю, ріпаку, цукрових буряків, гречки, картоплі.

У червні 2008 року Mriya Agro Holding здійснив приватне розміщення 20% акцій на загальну суму 90,1 млн. доларів.

Влітку 2010 року Антимонопольний комітет дозволив холдингу придбати шість цукрових заводів, а сама компанія заявила про плани інвестувати в 2010-2011 роках 50 млн. доларів у будівництво елеваторів.

Агрохолдинг "Мрія" розмістив п’ятирічні євробонди на 250 млн. доларів


Новини Статті Аналітика
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінфін в результаті двох розміщень ОВДП залучив 1 млрд грн. Мінфін в результаті двох розміщень ОВДП залучив 1 млрд грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Греція успішно розмістила векселі на 1,625 мільярда євро Греція успішно розмістила векселі на 1,625 мільярда євро Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті