Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 22:08 | London, Apr 23 20:08 | New York, Apr 23 16:08
Shanghai, Apr 24 04:08 | Tokyo, Apr 24 05:08 | Sydney, Apr 24 07:08

Уряд збільшив статутний капітал Державної іпотечної установи на 2 мільярди

Уряд збільшив статутний капітал Державної іпотечної установи на 2 мільярди




13 січня 2011 в 11:45 - Роман Зайцев


Уряд збільшив статутний капітал Державної іпотечної установи на 2 мільярди

Кабінет міністрів збільшив статутний капітал Державної іпотечної установи на 2 млрд. гривень - до 2,2 млрд. гривень. Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті ДІУ.



"У грудні ДІУ були отримані кошти в розмірі 2 млрд. гривень. Таким чином, на сьогодні статутний капітал ДІУ становить 2,2 млрд. гривень", - вказується у повідомленні.

У ДІУ нагадують, що рішення про збільшення статутного капіталу закріплено постановою Кабінету міністрів №912 від 11 жовтня 2010 року.

Згідно з повідомленням, одержані кошти ДІУ планує направити на рефінансування первинних кредиторів (банків) для кредитування фінустановами забудовників з метою будівництва або завершення будівництва об'єктів житлового призначення, а також для кредитування фізичних осіб з метою придбання житла.

ДІУ створено урядом України в жовтні 2004 року. Основною метою його діяльності є рефінансування первинних іпотечних кредиторів шляхом отримання права вимоги за іпотечними кредитами.

Уряд збільшив статутний капітал Державної іпотечної установи на 2 мільярди


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті