Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:28 | London, Apr 23 11:28 | New York, Apr 23 07:28
Shanghai, Apr 23 19:28 | Tokyo, Apr 23 20:28 | Sydney, Apr 23 22:28

У Львові на поповнення статутних фондів підприємств виділено 276,3 млн. грн.

У Львові на поповнення статутних фондів підприємств виділено 276,3 млн. грн.




25 січня 2011 в 11:23 - Роман Зайцев


У Львові на поповнення статутних фондів підприємств виділено 276,3 млн. грн.

У Львові в 2011 р. на поповнення статутних фондів підприємств і підтримку малого та середнього бізнесу виділено 276,3 млн грн. Рішення про це ухвалила Львівська міська рада.



Найбільше коштів буде виділено на внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб'єктів підприємницької діяльності - 275 млн грн.

На підтримку малого і середнього підприємництва буде спрямовано 0,13 млн грн, на інші заходи, пов'язані з економічною діяльністю - 1,2 млн грн.

Минулого року Львівська міськрада виділяла 54,643 млн грн на підтримку малого і середнього бізнесу та поповнення статутних фондів.

У Львові на поповнення статутних фондів підприємств виділено 276,3 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті