Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 09:04 | London, Mar 19 07:04 | New York, Mar 19 03:04
Shanghai, Mar 19 15:04 | Tokyo, Mar 19 16:04 | Sydney, Mar 19 18:04

Накопичувати пенсії можна буде з 2012 року

Накопичувати пенсії можна буде з 2012 року
Рейтинг: 0
Голосів: 0




8 грудня 2010 в 17:48 - Роман Зайцев


Накопичувати пенсії можна буде з 2012 року

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Кабінет міністрів планує почати введення накопичувальної пенсійної системи з 2012 року.



"2011 рік буде витрачено на те, щоб підготувати нашу пенсійну систему до накопичувальних фондів, і вже починаючи з 2012 року перші 3 млрд. гривень надійдуть до цих фондів, потім практично в геометричній прогресії фонди будуть рости", - повідомив він, передає "Дзеркало тижня".

За словами Азарова, передбачається, що у 2013 році обсяг коштів у накопичувальних фондах складе близько 6,5 млрд. гривень, у 2014 році - 9,8 млрд. гривень.

Прем‘єр також зазначив, що пенсійна реформа буде передбачати, що будуть працювати як державний пенсійний фонд, так і недержавні.

Він пояснив, що таким чином Україна поступово здійснить перехід від солідарної до накопичувальної пенсійної системи. При цьому він зазначив, що в даний час дуже велика кількість українських громадян "взагалі не думає про свою пенсію".

"Вони розраховують на те, що хтось за них платить ці пенсійні фонди. А якщо хтось платить за них, значить, що вони працюють, значить, наші пенсіонери недоотримують законну частину пенсії, яку вони могли б отримувати. І вона йде тим, хто палець об палець не вдарив за своє життя для отримання пенсії. Значить, чи справедливо це? Ми поставимо це питання нашому суспільству", - заявив Азаров.

За його словами, вже зараз уряд приступає до створення спеціальної групи, яка буде проводити консультації з метою роз‘яснення необхідності пенсійної реформи.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів має намір внести до Верховної ради законопроект про пенсійну реформу до 10 грудня.

За словами віце-прем‘єр-міністра з економічних питань Сергія Тігіпка, цей законопроект передбачає перший етап пенсійної реформи, яку уряд хотів би здійснити ще до кінця цього року. Цей етап спрямований на скорочення дефіциту бюджету ПФ.

Накопичувати пенсії можна буде з 2012 року


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Переваги накопичувального страхування Переваги накопичувального страхування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті