Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:02 | London, Apr 19 07:02 | New York, Apr 19 03:02
Shanghai, Apr 19 15:02 | Tokyo, Apr 19 16:02 | Sydney, Apr 19 18:02

Львівська міськрада заборгувала громадським організаціям Львова близько 2 млн. грн.

Львівська міськрада заборгувала громадським організаціям Львова близько 2 млн. грн.




23 грудня 2010 в 18:12 - Ілона Чіркова


Львівська міськрада заборгувала громадським організаціям Львова близько 2 млн. грн.

Львівська міська рада заборгувала громадським організаціям Львова близько 2 мільйонів гривень, до Нового року гроші повернуть не всім. Про це сказав заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів під час прес-конференції сьогодні.



Громадські організації Львова, які перемогли у минулорічному конкурсі культурних проектів, звернулись до Львівської міської ради за роз’ясненнями як їм розраховуватись з виконавцями робіт, якщо міськрада не повертає витрачені на проекти кошти.



Як розповіла лідер ЛГММО "Мистецька майстерня "Драбина" Оксана Дудко, організація досі не отримала жодної компенсації від міської ради і має претензії від виконавців робіт.



Про претензії на значні суми також сказали представники ЛГМО "Музей ідей”, ГО "Форум видавців”, ГО "Віз-Арт”.за словами представника ГО "Форум видавців”, організація має 10 претензій, виконавці погрожують позовами до суду та вимагатимуть сплати відсотків за заборгованістю.



Голова ЛГМО "Музей ідей" Олесь Дзиндра відзначив, що усі проблеми між громадськими організаціями та міською радою виникли через відсутність діалогу і недостатню інформацію від представників влади.



31 грудня, за словами Олеся Дзиндри, перед багатьма громадськими організаціями постане питання про порушення кримінальних справ проти них через невикористання коштів за поданням казначейства.



Відповідаючи на претензії громадських організацій, Василь Косів запевнив, що до 31 грудня заборгованість міськради буде ліквідовано.



Василь Косів сказав, що Львівська міська рада заборгувала 626 тисяч громадським організаціям, що перемогли у конкурсі, ще 1 мільйон 186 тисяч вона винна за іншими проектами. До кінця року заборгованість буде погашено організаціям, які є отримувачами коштів і за законом ці кошти не можна перенести на наступний рік. Ті, хто не є отримувачами коштів, будуть мати кошти у січні, на жаль, це в основному організації спортивного спрямування.

Львівська міськрада заборгувала громадським організаціям Львова близько 2 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Як грамотно поводитись з боргами? Як грамотно поводитись з боргами? Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Теплокомуненерго заборгували Теплокомуненерго заборгували "Газу України" 7,7 мільярда 10 цікавих фактів про борги 10 цікавих фактів про борги ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна хоче до кінця місяця ліквідувати заборгованість з відшкодування ПДВ Україна хоче до кінця місяця ліквідувати заборгованість з відшкодування ПДВ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряду України в 2012 р. необхідно віддати приблизно 42 млрд. грн. боргів Уряду України в 2012 р. необхідно віддати приблизно 42 млрд. грн. боргів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Заборгованість населення за послуги ЖКГ у січні зросла до 12 млрд. грн. Заборгованість населення за послуги ЖКГ у січні зросла до 12 млрд. грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті