Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 11:21 | London, Apr 24 09:21 | New York, Apr 24 05:21
Shanghai, Apr 24 17:21 | Tokyo, Apr 24 18:21 | Sydney, Apr 24 20:21

Кошти вкладникам Ощадбанку СРСР Президент спробує повернути

Кошти вкладникам Ощадбанку СРСР Президент спробує повернути




2 лютого 2011 в 12:18 - Ілона Чіркова


Кошти вкладникам Ощадбанку СРСР Президент спробує повернути

Гроші вкладників Ощадбанку СРСР необхідно повертати спокійно і без ажіотажу, розробивши відповідну державну концепцію та державну програму.



Таку думку 1 лютого висловив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності Олександр Пеклушенко.

Депутат зазначив, що потрібно чітко розуміти, що держава зобов‘язана демонструвати повагу до прав громадян. Втративши вклади в Ощадбанку СРСР, громадяни постраждали не через власну дурість, а через те, що сталося в державі і з державою.

Тому, Пеклушенко заявив, по-перше, необхідно за фактом визнати державним боргом знецінені та втрачені заощадження вкладників Ощадбанку СРСР. По-друге, повинна бути розроблена державна концепція повернення цих вкладів. А вже під державну концепцію розробляється державна програма повернення вкладів. Тоді можна почати спокійний процес виплати людям їхніх грошей, які вони втратили після розпаду СРСР.

Напередодні народний депутат України, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов назвав серед ключових соціально-економічних питань, на вирішенні яких буде зосереджено увагу більшості у Верховній Раді в ході VIII сесії, повернення заощаджень вкладників Ощадбанку.

Кошти вкладникам Ощадбанку СРСР Президент спробує повернути


Новини Статті Аналітика
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Залишок коштів на коррахунках банків України на 25 травня збільшився на 617 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 25 травня збільшився на 617 млн грн. Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті