Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:31 | London, Apr 25 07:31 | New York, Apr 25 03:31
Shanghai, Apr 25 15:31 | Tokyo, Apr 25 16:31 | Sydney, Apr 25 18:31

Донецьку дадуть 32 млн. грн. з держбюджету на медобладнання в рамках Євро-2012

Донецьку дадуть 32 млн. грн. з держбюджету на медобладнання в рамках Євро-2012




14 січня 2011 в 13:02 - Ілона Чіркова


Донецьку дадуть 32 млн. грн. з держбюджету на медобладнання в рамках Євро-2012

У 2011 році Донецьк отримає 32 млн. гривень з державного бюджету на придбання медичного обладнання в рамках підготовки та проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.



Про це сказав Донецький міський голова Олександр Лук'янченко на відкритті оновленого відділення урології Центральної міської клінічної лікарні № 6 м. Донецька.



Мер сказав, що їхнє завдання з державним бюджетом вирішити питання фінансування, придбання медичного обладнання на суму 32 млн. гривень.



При цьому мер уточнив, що з вказаної суми - 14 млн. гривень повинні були виділити ще в 2010 році, проте через пізнє проведення тендерів їх не виділили, тому вони автоматично перейдуть на поточний рік.



У свою чергу, присутній на відкритті відділення начальник управління охорони здоров'я Донецької міської ради Геннадій Нефьодов розповів журналістам, що в рамках Євро-2012 в Донецьку в 2011 році буде проведено ремонт у двох лікарнях міста.



"У 2011 році планується проведення капітальних ремонтів у першій міській лікарні, тому що вона буде надавати медичну допомогу під час Євро-2012. Також будуть проводитися часткові ремонти у третій міській лікарні, де будуть готуватися також відділення для надання допомоги під час Євро-2012", - розповів про плани на поточний рік Г. Нефедов.



О. Лук 'янченко уточнив, що на ремонт лікарень з міського бюджету виділено 6 млн. гривень.



О. Лук 'янченко пояснив, що вони виділили з міського бюджету на ремонти лікарень понад 6 млн. гривень. Устаткування буде купуватися за рахунок державного бюджету, а з міського бюджету будуть виділятися кошти тільки на ремонти.



Також мер нагадав, що в рамках Євро-2012 місто отримає реанімаційні автомобілі швидкої допомоги, які після турніру "залишаться служити городянам".

Донецьку дадуть 32 млн. грн. з держбюджету на медобладнання в рамках Євро-2012


Новини Статті Аналітика
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Євро-2012" дасть пивному ринку України додаткові 4% зростання Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті