Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:09 | London, Apr 19 02:09 | New York, Apr 18 22:09
Shanghai, Apr 19 10:09 | Tokyo, Apr 19 11:09 | Sydney, Apr 19 13:09

Бюджет Мукачева на цей рік виріс майже на 14 млн. грн.

Бюджет Мукачева на цей рік виріс майже на 14 млн. грн.




28 січня 2011 в 15:58 - Ілона Чіркова


Бюджет Мукачева на цей рік виріс майже на 14 млн. грн.

Якщо торік він становив близько 254 млн. грн., то нині – понад 267млн. грн.



Зрозуміло, що більшість грошей піде на захищені статті – зарплати бюджетникам, оплату комунпослуг, енергоносіїв, придбання медикаментів та забезпечення харчовими продуктами медичних і освітянських установ, а також на фінансування різноманітних програм. 

Проте й про впорядкування Мукачева депутати не забули. Зокрема управлінню міського господарства передбачили 1,9 мільйона гривень на реконструкцію вулиці Росвигівської (загалом для завершення робіт потрібно трохи більше 2,5 млн., інші гроші планують виділити у наступні роки).

Загалом на всі об’єкти управлінню запланували 6,948 мільйона.

Відділ капітального будівництва готується освоїти трохи більше від 5 мільйонів. На комплексне впорядкування й озеленення парку "Перемога" місто виділило трохи менше за 1,5 мільйона. Щоб завершити всі заплановані роботи, там потрібно ще стільки ж грошей.

300 тисяч піде на різноманітні проектно-вишукувальні роботи для майбутнього будівництва.

4, 254 мільйона витратять на різноманітні програми, що фінансуються коштом міського бюджету. Так, майже 520 тисяч піде на оздоровлення та відпочинок дітей, школярів і студентів. 1 136 500 заплановано на Програму посилення соціального захисту населення Мукачева.

На розвиток футболу дадуть трохи більше 300 тисяч. Міська програма на 2011 рік, що передбачає безкоштовну видачу й пільговий продаж медикаментів за рецептами в разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань передбачає 1,3 мільйона витрат. Всього у місті цього року фінансуватимуть 14 різноманітних програм.

Бюджет Мукачева на цей рік виріс майже на 14 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Залишок коштів на коррахунках банків України зменшився на 1,8 млрд грн. Залишок коштів на коррахунках банків України зменшився на 1,8 млрд грн. Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
На підготовку доріг до Євро-2012 з бюджету додатково виділено 2,4 млрд грн. На підготовку доріг до Євро-2012 з бюджету додатково виділено 2,4 млрд грн. Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Австрійці перерахували ФДМУ першу половину суми за пакет акцій Австрійці перерахували ФДМУ першу половину суми за пакет акцій "Укртелекому" Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті