Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 07:17 | London, Apr 20 05:17 | New York, Apr 20 01:17
Shanghai, Apr 20 13:17 | Tokyo, Apr 20 14:17 | Sydney, Apr 20 16:17

Борг великих підприємств Харкова перед державою склав 288,76 млн. грн.

Борг великих підприємств Харкова перед державою склав 288,76 млн. грн.




25 листопада 2010 в 15:57 - Уляна Роїк


Борг великих підприємств Харкова перед державою склав 288,76 млн. грн.

Податковий борг до зведеного бюджету України підприємств, що обслуговуються в Спеціалізованій державній податковій інспекції (СДПІ) з роботи з великими платниками податків у м. Харкові, на 1 листопада склав 288,76 млн. грн. (на 1 жовтня - 286,6 млн. грн.). Такий загальний борг мають 20 підприємств.  



Про це повідомили у відділі масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян СДПІ.

Як повідомили в інспекції, шість підприємств з 20 боржників перебувають у стадії банкрутства і ліквідації, їх борг становить майже 140 млн. грн. Серед цих підприємств - ТОВ "МКС" (68,7 млн. грн.) і АКБ "Європейський" (32,3 млн. грн.).

Найбільше зростання податкової заборгованості з початку року зафіксовано в ПФ "Кібела" (борг збільшився на 13,4 млн. грн.), АКБ "Європейський" (5,6 млн. грн.), ДП "Харківський завод електроапаратури" (3,4 млн. грн.), КП "Харківські теплові мережі" (1,5 млн. грн.). Майже 100 млн. грн. складає борг за векселями з ПДВ, які мають три підприємства: ПФ "Орнатус" (57,5 млн. грн.), ПФ "Кібела" (37,7 млн. грн.) та ПФ "Апія" (4,7 млн. грн.).

Як повідомили в інспекції, податковий борг ліквідували 9 підприємств: ЗАТ "Харківські телекомунікаційні системи", КП "ВТП "Вода", ТОВ "Рост-2005", ЗАТ "Струм", ЗАТ "АККО-Інвест", ХФ ВАТ "Укртелеком", Будівельно-монтажне управління, "Укрпошта", Харківська дирекція залізничних перевезень.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

У 2009 року Господарський суд Харківської області приступив до розгляду справи про визнання банкрутом шести підприємств, що входять до ТГ "Таргет", серед яких - ПФ "Кібела" та ПФ "Апія".

На обліку в СДПІ перебуває 261 велике підприємство Харкова. Серед клієнтів СДПІ - ЗАТ "Філіп Морріс Україна", статутне територіально-галузеве об‘єднання "Південна залізниця", ВАТ "Турбоатом", ЗАТ "Завод "Південкабель", ДП "Завод "Електроважмаш", Харківське державне авіаційне виробниче підприємство, а також низка банків Харкова.
 

Борг великих підприємств Харкова перед державою склав 288,76 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті