Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:30 | London, Apr 25 09:30 | New York, Apr 25 05:30
Shanghai, Apr 25 17:30 | Tokyo, Apr 25 18:30 | Sydney, Apr 25 20:30

Азаров обіцяє, що пенсійні фонди запрацюють з 2013 року

Азаров обіцяє, що пенсійні фонди запрацюють з 2013 року




24 лютого 2011 в 10:39 - Роман Зайцев


Азаров обіцяє, що пенсійні фонди запрацюють з 2013 року

Прем’єр-міністр Микола Азаров наполягає на донесенні до громадян об’єктивних даних із реформування пенсійної системи.



Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів у середу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Я наполягаю, щоб постійно до людей лунала досить прозора думка: перетворення у пенсійній системі - це гарантія розвитку країни і гарантія забезпеченої старості для кожного громадянина, що бере участь в накопичувальній системі", - підкреслив прем‘єр.

Азаров повідомив, що на сьогодні завершено перший етап пенсійної реформи - громадські обговорення, якими будуть супроводжуватися і наступні етапи.

Він відзначив, що головним змістом проведення пенсійної реформи є справедливе і ефективне пенсійне забезпечення, а, отже, перехід до накопичувальної системи персональних пенсійних рахунків.

"Пенсійні фонди, створення і роботу яких ми повинні забезпечити вже в 2013 році, - це і є один із фінансових інструментів для накопичення довгострокових ресурсів для розвитку економіки і гарантованих, застрахованих заощаджень - для людей", - підкреслив Азаров.

Азаров обіцяє, що пенсійні фонди запрацюють з 2013 року


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті