Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:01 | London, Apr 25 08:01 | New York, Apr 25 04:01
Shanghai, Apr 25 16:01 | Tokyo, Apr 25 17:01 | Sydney, Apr 25 19:01

Азаров каже, що досяг компромісу у переговорах з МВФ

Азаров каже, що досяг компромісу у переговорах з МВФ
Рейтинг: 0
Голосів: 0




14 лютого 2011 в 19:36 - Роман Зайцев


Азаров каже, що досяг компромісу у переговорах з МВФ

Україні та місії Міжнародного валютного фонду вдалося досягти компромісу щодо більшості пунктів Меморандуму про економічну і фінансову політику уряду, який полягає в рамках чергового перегляду програми співпраці з МВФ.



Про це повідомляє прес-служба уряду з посиланням на прем‘єра Миколу Азарова.

"Я думаю, що ми за останні дні досягли значного прогресу в переговорах і істотно просунулися вперед. Ми погодили практично всі питання, які у нас були", - цитує прес-служба Кабміну главу місії МВФ Таноса Арванітіса з підсумкової зустрічі з Азаровим.

Як повідомлялося, прем‘єр-міністр Микола Азаров у понеділок, 14 лютого, зустрівся з главою місії Міжнародного валютного фонду в Україні Таносом Арванітісом, яка завершує свою роботу в Києві.

Як повідомило раніше Інтерфакс-Україна джерело, знайоме з ходом переговорів, на зустрічі підбивалися підсумки роботи місії, яка через низку до кінця неузгоджених питань продовжила свій візит на декілька днів.

За його словами, найбільш дискусійними темами стали терміни проведення пенсійної реформи і підвищення тарифів на природний газ, електроенергію та гаряче водопостачання: українська сторона наполягає на необхідності пом‘якшити раніше заявлений графік. Одним з аргументів є різко негативна позиція профспілок.

Азаров каже, що досяг компромісу у переговорах з МВФ


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті