Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 14:36 | London, Apr 20 12:36 | New York, Apr 20 08:36
Shanghai, Apr 20 20:36 | Tokyo, Apr 20 21:36 | Sydney, Apr 20 23:36

Азаров хоче виділити чорнобильцям 12 мільярдів

Азаров хоче виділити чорнобильцям 12 мільярдів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




21 січня 2011 в 09:33 - Роман Зайцев


Азаров хоче виділити чорнобильцям 12 мільярдів

Кабінет Міністрів має намір виділити близько 12 млрд. гривень на соціальний захист чорнобильців в 2011 році.



Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров під час засідання організаційного комітету з підготовки до заходів, присвячених 25-й річниці Чорнобильської катастрофи, повідомляє агентство "Українські новиви".

"Ми понад 12 млрд. гривень направляємо цього року на соціальний захист і пенсійне забезпечення чорнобильців", - сказав Азаров.

Крім того, зі слів прем'єра, на доплату за роботу на радіоактивно забруднених територіях буде виділено на 170 млн. гривень більше, ніж в 2010 році.

Разом з цим загальну суму прем'єр не назвав.

Крім того, з його слів, понад 61 млн. гривень буде виділено сім'ям з дітьми, які постраждали від Чорнобильської катастрофи, на безкоштовне харчування.

Як повідомлялося, вибух на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної станції у квітні 1986 року став причиною найбільш масштабної техногенної катастрофи у світовій історії.

В Україні на кінець 2010 року проживало понад 200 тис. учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

У Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, зареєстровано близько 2 млн. громадян, які постраждали в результаті Чорнобильської катастрофи.

Азаров хоче виділити чорнобильцям 12 мільярдів


Новини Статті Аналітика
В Кабміні думають, що перевиконають бюджет В Кабміні думають, що перевиконають бюджет Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Чорнобилі хочуть виробляти біопаливо В Чорнобилі хочуть виробляти біопаливо Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мiнфiн погіршив оцiнку дефiциту держбюджету Мiнфiн погіршив оцiнку дефiциту держбюджету Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
За попереднiми даними на ЧАЕС зібрали 550 мільйонів євро За попереднiми даними на ЧАЕС зібрали 550 мільйонів євро У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія обіцяє 110 мільйонів євро для добудови об’єкту Єврокомісія обіцяє 110 мільйонів євро для добудови об’єкту "Укриття" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті