Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:57 | London, Apr 25 18:57 | New York, Apr 25 14:57
Shanghai, Apr 26 02:57 | Tokyo, Apr 26 03:57 | Sydney, Apr 26 05:57

"Богдан" і "Промінвестбанк" домовилися про реструктуризацію боргу

"Богдан" і "Промінвестбанк" домовилися про реструктуризацію боргу




2 лютого 2011 в 11:01 - Роман Зайцев


"Богдан" і "Промінвестбанк" домовилися про реструктуризацію боргу

Корпорація "Богдан" і "Промінвестбанк" (ПІБ) домовилися 1 лютого про реструктуризацію боргу в 30 $млн.



Блокуючий пакет акцій "Черкаського автобуса" може бути проданий "Промінвестбанку", заявив вчора журналістам президент (і власник) корпорації "Богдан" Олег Свинарчук. "Власник банку - російський "Внєшекономбанк", - розуміє, що продукція "Черкаського автобуса" затребувана в Росії. В останні роки з цього заводу до 90% продукції відправлялося в країну", - пояснив він.

В кінці минулого року ПІБ повідомив в системі розкриття інформації Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) про намір придбати 61% підприємства, пише видання "Комерсант-Україна".

"Питання передачі пакету акцій підприємства як один з варіантів вирішення питання із заборгованістю черкаського заводу справді розглядалося", - говорить джерело видання в "Зовнішекономбанку", - "Але брати на баланс пакет акцій нам зовсім не хотілося. Переговори йшли важко, але ми все-таки домовилися про реструктуризацію кредиту. Ми пролонгуємо позику, але підвищимо ставку".

"Черкаський автобус" випускає автобуси малого класу "Богдан" А092, і А093.Проектна потужність дозволяє виробляти до 3 тис. автобусів на рік. За підсумками минулого року на потужностях заводу було вироблено понад 500 автобусів. Виручка в 2009 р. - 133 млн грн, чистий збиток - 29 млн грн.

"Богдан" і "Промінвестбанк" домовилися про реструктуризацію боргу


Новини Статті Аналітика
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Україна повинна погасити близько $ 17 мільярдів боргу в 2011-2013 роках Україна повинна погасити близько $ 17 мільярдів боргу в 2011-2013 роках Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Богдан" у квітні виготовив на 30,9% автомобілів більше Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальний чистий прибуток Altria виріс на 38% Квартальний чистий прибуток Altria виріс на 38% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті