Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 23:42 | London, Apr 24 21:42 | New York, Apr 24 17:42
Shanghai, Apr 25 05:42 | Tokyo, Apr 25 06:42 | Sydney, Apr 25 08:42

UnityKapital заявила про викуп 1, 9 млрд. цінних паперів

UnityKapital заявила про викуп 1, 9 млрд. цінних паперів




25 серпня 2010 в 12:20 - Уляна Роїк


UnityKapital заявила про викуп 1, 9 млрд. цінних паперів

З метою забезпечення ліквідності на ринку цінних паперів країни, акціонери компанії UnityKapital Assurance Plc (провідна страхова компанія Нігерії) у понеділок одноголосно прийняли резолюцію, яка дозволить раді директорів компанії щорічно скупляти 1.95 млрд. акцій.  



Заява, яку було зроблено в Абуджі (столиці Нігерії) на 38-х щорічних генеральних зборах компанії, належить до нових заходів спрямованих на відновлення довіри інвесторів на ринку цінних паперів.

Також на загальних щорічних зборах акціонерів було затверджено суму капіталізації N 325 млн. (N, найра – грошова одиниця Нігерії), відраховану від емісійного доходу в якості премії в дивідендах.

Голова компанії запевнив акціонерів, що при викупі акцій не буде жодних маніпуляцій, оскільки це буде здійснюватися через відкритий ринок за існуючого ринковою ціною.

На даний момент на ситуація на ринку в Нігерії не найкраща. З 52 страхових компанії, лише 5 оголосили свій річний звіт. З цих 5 компаній лише три, враховуючи  Unity Kapital Assurance, опублікували прибуток. Не зважаючи на складні умови, прибуток виріс на 73 % до оподаткування, порівнюючи з 2008 роком N3193.28 млн., і 2009 N333.67 млн.
 

UnityKapital заявила про викуп 1, 9 млрд. цінних паперів


Новини Статті Аналітика
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Приватбанк закінчив квартал з прибутком в 434 млн грн. Приватбанк закінчив квартал з прибутком в 434 млн грн. Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті