Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:36 | London, Apr 26 00:36 | New York, Apr 25 20:36
Shanghai, Apr 26 08:36 | Tokyo, Apr 26 09:36 | Sydney, Apr 26 11:36

Нацбанк України планує й надалі підвищувати гнучкість курсу гривні

Нацбанк України планує й надалі підвищувати гнучкість курсу гривні




30 листопада 2010 в 15:33 - Ілона Чіркова


Нацбанк України планує й надалі підвищувати гнучкість курсу гривні

НБУ зберігає намір підвищувати гнучкість курсу гривні.



НБУ поки не визначився з етапністю імплементації відповідних планів, повідомив керівник групи радників глави НБУ Валерій Литвицький.

За його словами, підвищення гнучкості курсу буде залежати, серед іншого, від інфляційної динаміки в країні та розвитку ситуації в бюджетній сфері.

Нацбанк збереже свою присутність на валютному міжбанку, але його інтервенції будуть спрямовані лише на згладжування надмірних курсових коливань, що виникають із-за ситуативних факторів.

Як повідомляє портал ІНВЕСТИЦІЇ орг, підвищення гнучкості курсу гривні очікує від України Міжнародний валютний фонд (МВФ).

Разом з тим, радник голови НБУ підкреслив, що розвиток ситуації в 2011 році багато в чому буде залежати від цін на імпортований Україною газ, від ситуації на зовнішньому ринку металів, очікуваного врожаю, а також від планів державної політики у тарифній, акцизної та зовнішньоторговельної сферах.

В. Литвицький також повідомив, що розмір валютних резервів країни знаходиться на задовільному рівні: їх об‘єм перевищує $33 млрд. і, ймовірно, буде підтриманий за рахунок чергового траншу кредитних коштів від МВФ в кінці року.

При розрахунку показників проекту державного бюджету на 2011 рік використовується курс 7,9500 грн./ $1, тоді як держбюджет поточного року розроблявся виходячи з курсового орієнтира на рівні 8,0000 грн. / $1.

Нацбанк України планує й надалі підвищувати гнучкість курсу гривні


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд українських ринків за 18.03.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 18.03.2011. Підсумки тижня
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Біржа Перспектива торгуватиме ф’ючерсами на курс гривні до інших валют Біржа Перспектива торгуватиме ф’ючерсами на курс гривні до інших валют Огляд українських ринків за 17.03.2011. Позитивна динаміка продовжується Огляд українських ринків за 17.03.2011. Позитивна динаміка продовжується
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті