Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 23:37 | London, Apr 16 21:37 | New York, Apr 16 17:37
Shanghai, Apr 17 05:37 | Tokyo, Apr 17 06:37 | Sydney, Apr 17 08:37

Заборгованість по зарплатах на Кіровоградщині склала 67,5 млн. грн.



18 листопада 2010 в 13:55 - Уляна Роїк


Заборгованість по зарплатах на Кіровоградщині склала 67,5 млн. грн.

Показники заборгованості із виплати заробітної плати в Кіровоградській області у порівнянні із 1 січнем 2010 року зросли на 15,2 млн. грн. і на 1 жовтня становлять 67,5 млн. грн.  



Про це повідомив прокурор Кіровоградської області під час міжвідомчої наради у прокуратурі області.

Ще одним невтішним фактором є те, що в умовах зростання заборгованості із зарплати, досить високим залишається показник незайнятого населення, а це близько 13 тисяч осіб.

Органи прокуратури області систематично проводять перевірки додержання законодавства про працю та її оплату, зайнятості населення і пенсійного забезпечення.

Однією із негативних складових невиплати заробітної плати є відсутність відповідних страхових внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування. Зокрема, в області на 1 січня 2010 року ця заборгованість складала 72,2 млн. грн., а на 1 листопада – до 77,0 млн. грн.

Перший заступник прокурора області Сергій Жолонко детально проаналізував стан та причини невиплати заробітної плати, піддавши жорсткій критиці контролюючі органи, які зобов`язані вживати ефективні заходи для вирішення цієї проблеми. Зокрема, у структурі боргу на 1 жовтня 2010 року на економічно-активні підприємства припадає 49,1 млн. грн., неактивні підприємства – 1,9 млн. грн., банкрути – 16,5 млн. грн.

Для розв`язання цієї ситуації органами прокуратури з початку року розглянуто із вжиттям заходів 312 приписів та подань, задоволено 53 протести, до відповідальності притягнуто 123 посадових особи, у т.ч. 20 фахівців контролюючих органів. Загалом за актами прокурорського реагування відшкодовано 29,7 млн. грн.

 

Заборгованість по зарплатах на Кіровоградщині склала 67,5 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті