Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:04 | London, Apr 20 00:04 | New York, Apr 19 20:04
Shanghai, Apr 20 08:04 | Tokyo, Apr 20 09:04 | Sydney, Apr 20 11:04

Янукович наказав уряду стабілізувати ситуацію на ринку продовольчих товарів



31 серпня 2010 в 11:54 - Роман Зайцев


Янукович наказав уряду стабілізувати ситуацію на ринку продовольчих товарів

Президент України Віктор Янукович підписав доручення щодо стабілізації ситуації на ринку продовольчих товарів, забезпечення доступності для населення товарів першої необхідності та недопущення необґрунтованого зростання цін. Про це повідомляє прес-служба Президента.  



Уряд разом з Антимонопольним комітетом України та регіональними органами виконавчої влади має терміново перевірити обґрунтованість стрімкого підвищення цін на продовольчі сільськогосподарські товари, зокрема на гречану крупу.

Прем'єр-міністру України Миколі Азарову доручено до 10 вересня забезпечити інтервенцію на ринок продовольчих товарів за рахунок запасів Держкомрезерву та Аграрного фонду України, в першу чергу, продаж гречаної крупи. Уряд зобов'язаний забезпечити готовність інфраструктури для прийняття та зберігання урожаю гречаної крупи поточного року з мінімальними втратами.

Також урядовці мають терміново провести переговори з країнами-експортерами гречаної крупи для забезпечення покриття попиту в Україні, розглянути питання запровадження дотації на посіви гречаної крупи та ф'ючерсних контрактів на закупівлю гречаної крупи Аграрним фондом у сільськогосподарських виробників.

Окремо має бути розглянута можливість запровадження мита на експорт гречаної крупи відповідно до правил Всесвітньої організації торгівлі.

До кінця року Кабінет міністрів України зобов'язаний забезпечити складання довготермінових прогнозів балансів виробництва, споживання та експорту-імпорту сільськогосподарської продукції з метою запобігання виникненню дисбалансів на продовольчих ринках.



Новини Статті Аналітика
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті