Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 05:57 | London, Apr 20 03:57 | New York, Apr 19 23:57
Shanghai, Apr 20 11:57 | Tokyo, Apr 20 12:57 | Sydney, Apr 20 14:57

Янукович доручив Азарову стримати інфляцію

Янукович доручив Азарову стримати інфляцію




14 жовтня 2010 в 13:10 - Роман Зайцев


Янукович доручив Азарову стримати інфляцію

Прем'єр-міністр Микола Азаров має до 1 листопада розробити план невідкладних антиінфляційних заходів. Відповідне доручення Азарову дав президент Віктор Янукович, повідомляється на веб-сайті глави держави.  



"До 1 листопада 2010 року проаналізувати ситуацію на споживчому ринку, визначити причини зростання цін на продукти харчування понад можливого впливу сезонного фактору і за результатами розробити план невідкладних заходів, спрямованих на уповільнення темпів інфляції", - наголошується у повідомленні.

Ідеться, у першу чергу, про продукти харчування, які входять до мінімального споживчого бюджету.

У повідомленні також наголошується, що реалізація таких заходів має забезпечити утримання інфляції в рамках офіційного річного прогнозу.

Також, згідно із повідомленням, глава держави доручив прем‘єру і голові Національного банку України до 1 листопада 2010 року вжити заходів зі стимулювання економічної активності в секторах, продукція яких дорожчає, в тому числі - шляхом збільшення обсягів кредитування підприємств.

Одночасно голові Антимонопольного комітету Олексію Костусєву доручено до 1 грудня здійснити перевірку дотримання законодавства про захист економічної конкуренції підприємствами, які впливають на зростання споживчих цін.

Як повідомлялося, інфляція в Україні у вересні прискорилася до 2,9% з 1,2% у серпні.

У річному вираженні інфляція в Україні за підсумками вересня досягла 10,5%, тоді як місяць тому вона становила 8,3%.

Уряд прогнозує невелике уповільнення інфляції в 2010 році: до 12% з 12,3% у 2009 році.

Янукович доручив Азарову стримати інфляцію


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд українських ринків за 09.03.2011. Падіння на фоні низьких об’ємів Огляд українських ринків за 09.03.2011. Падіння на фоні низьких об’ємів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті