Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:52 | London, Apr 25 11:52 | New York, Apr 25 07:52
Shanghai, Apr 25 19:52 | Tokyo, Apr 25 20:52 | Sydney, Apr 25 22:52

Янукович до 2014 року планує ще 14 реформ

Янукович до 2014 року планує ще 14 реформ
Рейтинг: 0
Голосів: 0




18 лютого 2011 в 17:37 - Роман Зайцев


Янукович до 2014 року планує ще 14 реформ

Президент Віктор Янукович заявляє, що найближчим часом має намір озвучити ще 14 реформ.



Виступаючи в Одесі на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, він сказав: "2011 рік - рік реформ, які вже розпочато у семи напрямках, а найближчим часом я озвучу ще 14 реформ, які розраховано на період до 2014 року", повідомляє УНІАН.

"Таким чином, ми реформуємо загалом 21 напрямок життєдіяльності держави. Чітко хочу заявити, що ці реформи - не одноразова акція й не гра в популізм. Це той шлях, з якого Україна вже не зверне - попередні 20 років незалежності країна жила в несистемному підході управління в усіх сферах діяльності", - продовжив він.

Янукович підкреслив, що серйозні, позитивні результати може принести системний підхід до проведення реформ і додав, що "ми маємо намір запропонувати Одесі - гадаю, найближчим часом це зробимо - декілька напрямків пілотних проектів".

Зокрема, за його словами, в Одеському регіоні будуть направлені інвестиції в розвиток портового господарства, туристичного потенціалу, будівництво доріг і об`єктів інфраструктури, сільського господарства, в сферу покращення екології - забезпечення населення якісною питною водою, зменшення забруднення морських акваторій.

Торкнувшись, зокрема, проблем реалізації розпочатої адміністративної реформи, Янукович відзначив, що ініційована вона "згори", й частину своєї роботи він уже виконав.

За словами президента, настав час адмінреформи в регіонах: "Зараз в Україні функціонують 11 тисяч підприємств, які дублюють державні функції й фінансуються з держбюджету. Це неприпустимо. Деякі дублюють і функції місцевого самоврядування, тому зараз уже скорочено близько 5 тисяч таких підприємств".

"У деяких містах за рахунок їх скорочення стали знижувати тарифи, - сказав Янукович. - Мене спочатку це навіть насторожило: може, це політичні ігри. Але потім розібрався: тарифи вдалося дещо знизити за рахунок скорочення штатів і злиття комунальних підприємств, які виконували одні й ті самі функції. Тому вивільнялися кошти, які стало можливим пустити на зниження тарифів за послуги ЖКГ".

Янукович відзначив, що одним із найбільш дієвих і оперативних методів допомоги в розвитку підприємств вітчизняного морегосподарського комплексу стане ухвалення законопроекту про морські порти України.

"Він уже давно знаходиться в парламенті, треба якнайшвидше приймати. Це сприятиме розвитку портового господарства", - сказав глава держави.

Янукович до 2014 року планує ще 14 реформ


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Світовий банк лякає Україну негараздами Світовий банк лякає Україну негараздами Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті