Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:52 | London, Apr 25 05:52 | New York, Apr 25 01:52
Shanghai, Apr 25 13:52 | Tokyo, Apr 25 14:52 | Sydney, Apr 25 16:52

На Львівщині у 2015 році збудують вугільну шахту

На Львівщині у 2015 році збудують вугільну шахту




8 жовтня 2010 в 10:40 - Роман Зайцев


На Львівщині у 2015 році збудують вугільну шахту

У Львівській області шахта "Любешив 1-2" потужністю 4,5 млн т вугілля на рік буде побудована в 2015 р. Про це повідомив глава правління "Любель Коул Компані" Борис Покрасс в ході Х Міжнародного економічного форуму "Транскордонна співпраця. Погляд в майбутнє" (м. Трускавець).  



"Проектом передбачено видобуток 4,5 млн т на рік. Термін окупності об‘єкту - 2,3 року. Термін будівництва шахти 4,5 року. Термін життя шахти - 35 років. Але ми зараз працюємо з міністерством природних ресурсів, щоб отримати ліцензію на освоєння третього поля і на розвідку виділити 150 млн дол., щоб збільшити термін життя шахти", - сказав Б.Покрасс.

За його словами, в середині 2011 р. планується почати будівництво шахти. Шахта видобуватиме коксівне вугілля, дефіцит якого зараз відчувають як Україна, так і Європа.
Б.Покрасс не уточнив, чи планується експорт вугілля або продаж його в Україні. За його словами, роботи виконуватимуть китайські компанії, які запропонували найшвидший термін будівництва.

Шахта розрахована на 2,7 тис. робочих місць. Очікується, що це буде перша недержавна шахта, побудована в Україні з 1991 р.

На Львівщині у 2015 році збудують вугільну шахту


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті