Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 16:00 | London, Apr 23 14:00 | New York, Apr 23 10:00
Shanghai, Apr 23 22:00 | Tokyo, Apr 23 23:00 | Sydney, Apr 24 01:00

Луганщина зацікавила своєю вугільною галуззю великих інвесторів з 5 країн

Луганщина зацікавила своєю вугільною галуззю  великих інвесторів з 5 країн




24 грудня 2010 в 15:58 - Ілона Чіркова


Луганщина зацікавила своєю вугільною галуззю великих інвесторів з 5 країн

Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Едуард Лозовський зазначив, що вкладати гроші у вугільну галузь області хочуть всі інвестори.



За його словами, інструменти для реалізації проектів у вугільній галузі сьогодні на ринку присутні, і головний з них - це закон про державно-приватне партнерство.

Він розповів, що в Луганській області 2 найбільших вугільних холдинги - "Ровенькиантрацит" і "Свердловантрацит"- працюють за такою системою, і за цими проектами інвестовані мільярди гривень. У розвитку цих компаній бачать серйозне зростання вуглевидобутку, проходки і зарплати.

Перший заступник губернатора підкреслив, що в регіоні є мільярди тонн розвіданих запасів вугілля та інших корисних копалин. Він сказав, що сьогодні кілька компаній з Росії, Китаю та Німеччини зацікавилися розробкою цих родовищ та будівництвом нових шахт. Едуард Лозовський повідомив, що ці проекти передбачають досить великі вкладення від 500 млн. до півтора мільярдів доларів.

Він розповів, що зараз йде опрацювання цих проектів, і пропозиції надходять практично щодня. Як зазначив перший заступник губернатора, сьогодні прийшов черговий лист від великої китайської корпорації. Вони дев'яті або десяті, хто підтвердив бажання почати розробку конкретних проектів у вугільній галузі.

За його словами, мова йде не тільки про видобуток вугілля, а й про дегазацію, видобутку шахтного метану. Реалізація проектів у вугільній галузі, на думку першого заступника губернатора, зачіпає не тільки економічні питання, але і дозволить забезпечити енергонезалежність України та підвищити безпеку праці шахтарів.

Як зазначив Едуард Лозовський, також планується відновити раніше закриті шахти. Він також заявив, що якщо на ці території прийде бізнес, це вирішить багато проблем, які держава вирішити не може.

Луганщина зацікавила своєю вугільною галуззю  великих інвесторів з 5 країн


Новини Статті Аналітика
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
85% інвесторів очікують дефолту Греції 85% інвесторів очікують дефолту Греції Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Німеччина пропонує Донецьку новітні технології та партнерство у вугільній галузі Німеччина пропонує Донецьку новітні технології та партнерство у вугільній галузі Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті