Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 10:08 | London, Apr 18 08:08 | New York, Apr 18 04:08
Shanghai, Apr 18 16:08 | Tokyo, Apr 18 17:08 | Sydney, Apr 18 19:08

Китай позичить грошей на українські шахти

Китай позичить грошей на українські шахти
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 вересня 2010 в 12:15 - Роман Зайцев


Китай позичить грошей на українські шахти

Китайський банк розвитку (CDB) може профінансувати проекти з оновлення технологій державних вугільних шахт в Україні.  



Зокрема, CDB надасть 120 млн. доларів у вигляді позик під три проекти з удосконалення технологій на вугільних шахтах у Східній Україні в 2010 році, відповідно до довгострокової угоди, підписаної віце-президентом пекінського банку Гао Цзянь, і головою Мінвуглепрому 23 вересня, пише сайт ua-energy.

Далі CDB надішле експертів в Україну, щоб запустити проект так швидко, як це можливо.

Китай розпочне фінансове співробітництво з Україною в енергетичній сфері, сказав пан Гао, зазначивши, що деякі інвестиційні проекти в Україні є досить привабливими для компаній в Китаї.

CDB підписав рамкову угоду про надання загалом 1,03 млрд. доларів у вигляді позик для Міністерства вугільної промисловості на початку вересня.

Як повідомлялося, Мінвугілепроми і Державний банк розвитку Китайської Народної Республіки підписали меморандум про співпрацю у вугільній галузі.

Китай позичить грошей на українські шахти


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті