Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:02 | London, Apr 25 00:02 | New York, Apr 24 20:02
Shanghai, Apr 25 08:02 | Tokyo, Apr 25 09:02 | Sydney, Apr 25 11:02

Китай допоможе розвивати українські шахти

Китай допоможе розвивати українські шахти




23 вересня 2010 в 11:30 - Роман Зайцев


Китай допоможе розвивати українські шахти

Міністерство вугільної промисловості України і Державний банк розвитку Китайської Народної Республіки підписали меморандум про співпрацю у вугільній галузі.  



Церемонія підписання відбулася у Києві у четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Українську делегацію очолював міністр вугільної промисловості Юрій Ященко, китайську - віце-президент Держбанку розвитку КНР Гао Цзянь.

"Ми підписали протокол. Він відкриває алгоритм подальшого руху по реалізації інвестпроектів", - сказав Ященко.

За словами міністра, нині відпрацьовується три інвестиційні проекти.

"Вже приїхали китайські фахівці, і вони зараз побувають на шахтах. Подивляться технічний стан і як реалізувати практично ці проекти", - сказав міністр.

Як повідомлялося, 2 вересня в Китаї була підписана рамкова угода про фінансове співробітництво між Мінвуглепромом України і Держбанком розвитку КНР.

Відповідно до угоди, Мінвуглепром надав китайській стороні на розгляд пакет із семи інвестпроектів, загальна вартість реалізації яких оцінюється в 1,03 млрд. доларів.

До розгляду запропоновані проекти на "Шахті ім. Д.Ф. Мельникова" державного підприємства "Лисичанськвугілля", "Шахта "Новопавлівська" ДП "Донбасантрацит", "Шахта "Шахтарська-Глибока" ДП "Шахтарськантрацит", "Шахта "Росія" ДП "Селідоввугілля", також "Шахта "Дімітрова" і "Шахта "Стаханова" ДП "Красноармійськвугілля".

У 2010 році в якості пілотного проекту Мінвуглепром має намір реалізувати програми з модернізації шахт "Новопавлівська", ім. Д.Ф. Мельникова і "Шахтарська-Глибока" на загальну суму 120 млн. доларів.

Китай допоможе розвивати українські шахти


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті