Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 03:45 | London, Apr 24 01:45 | New York, Apr 23 21:45
Shanghai, Apr 24 09:45 | Tokyo, Apr 24 10:45 | Sydney, Apr 24 12:45

Імпорт коксівного вугілля зросте на 30%

Імпорт коксівного вугілля зросте на 30%




15 жовтня 2010 в 13:59 - Оксана Кадай-Гриців


Імпорт коксівного вугілля зросте на 30%

Коксохімічні заводи (КХЗ) Україна в 2011 році можуть збільшити обсяг імпорту коксівного вугілля приблизно на 33% в порівнянні з очікуваним об’ємом в 2010 році - майже до 10 млн тонн, передає "Інтерфакс-Україна".  



Як повідомив генеральний директор об’єднання коксохімічних підприємств України "Укркокс" (Дніпропетровськ) Анатолій Старовойт під час балансової наради ГМК України в Дніпропетровську в середу, шахти країни не збільшать обсяги поставок коксівного вугілля на КХЗ в 2011 році.
Старовойт сказав що якщо відбудеться збільшення обсягів металопродукції на метпідприємствах Україні в 2011 році (як це очікується), то зросте споживання коксу, отже, буде не вистачати існуючого обсягу коксівного вугілля.
Гендиректор "Укркоксу" припустив, що обсяг імпорту вугілля для потреб КХЗ може зрости до 10 млн тонн з близько 7,3 млн тонн в поточному році.
Також Старовойт сказав що в цьому році вони імпортують 7-7,3 млн тонн коксівного вугілля.
Як повідомлялося, за дев’ять місяців 2010 року Україна збільшила імпорт коксівного вугілля на 34% в порівнянні з аналогічним періодом 2009 року - до 6,75 млн тонн.
 

Імпорт коксівного вугілля зросте на 30%


Новини Статті Аналітика
За січень Україна збільшила імпорт коксівного вугілля більш ніж наполовину За січень Україна збільшила імпорт коксівного вугілля більш ніж наполовину Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті