Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:42 | London, Apr 20 01:42 | New York, Apr 19 21:42
Shanghai, Apr 20 09:42 | Tokyo, Apr 20 10:42 | Sydney, Apr 20 12:42

Алчевський КХЗ відчуває брак вугілля в листопаді

Алчевський КХЗ відчуває брак вугілля в листопаді




23 листопада 2009 в 16:39 - Христина


Алчевський КХЗ відчуває брак вугілля в листопаді

За повідомленням агентства Метал-кур’єр, в листопаді Алчевський КХЗ (ALKZ) придбає менше вугілля, що коксується, чим було заплановано, і це надасть негативний ефект на обсяги виробництва коксу ALKZ.  



Враховуючи статистику виробництва ALKZ в першій половині місяця, в листопаді компанія повинна виробити до 265 тис. т коксу, що на 45 тис. т нижче за план і на 16% менше результатів жовтня. ALKZ належить групі ІСД і поставляє кокс родинним меткомпаніям: Алчевському МК (ALMK) і ДМК ім. Дзержінського (DMKD).

Аналітики вважають, що нездатність компаній групи ІСД набувати вугілля (у випадку з ALKZ), що коксується, і залізорудної сировини (ALMK і DMKD) в достатньому об’ємі обумовлена браком фінансування на тлі слабкого ринку стали. Проте ситуація з фінансуванням цих компаній повинна покращати через 3-4 місяці, разом з відновленням попиту і цін на сталь..

 

Алчевський КХЗ відчуває брак вугілля в листопаді


Новини Статті Аналітика
Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (03.03.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (03.03.2011)
Енергетики повернули світло для 47 тис. абонентів після атак Росії Енергетики повернули світло для 47 тис. абонентів після атак Росії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (28.02.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (28.02.2011)
Долар досяг історичного максимуму в Україні Долар досяг історичного максимуму в Україні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Tesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck Tesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті