Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 10:33 | London, Apr 24 08:33 | New York, Apr 24 04:33
Shanghai, Apr 24 16:33 | Tokyo, Apr 24 17:33 | Sydney, Apr 24 19:33

"Дтек" орендувала цілісно-майновий комплекс ДП "Добропіллявугілля"

"Дтек" орендувала цілісно-майновий комплекс ДП "Добропіллявугілля"




12 січня 2011 в 19:43 - Роман Зайцев


"Дтек" орендувала цілісно-майновий комплекс ДП "Добропіллявугілля"

Договір оренди з терміном дії 49 років був укладений з регіональним відділенням Фонду державного майна в Донецькій області за підсумками конкурсу, проведеного в грудні 2010 року.



Заявку на участь у конкурсі від "Дтек" подавало ТОВ "ДТЕК Добропіллявугілля".

Операція з передачі цілісно-майнового комплексу в оренду завершився 4 січня.

ДТЕК має намір інвестувати в шахти ДП "Добропіллявугілля" 2 млрд. гривень впродовж 5 років.

Завдяки інвестиціям до 2015 року очікується збільшення обсягу видобутку вугілля в об'єднанні з 2,8 до 5,2 млн. т на рік.

При цьому коефіцієнт травматизму до 2015 року повинен знизитися на 50%.

Видобуте вугілля буде поставлятися на Зуєвську ТЕС і Курахівську ТЕС ТОВ "Східенерго", Ладижинську ТЕС і Бурштинську ТЕС ВАТ "Західенерго", Запорізьку ТЕС ВАТ "Дніпроенерго", а також на коксохімічні комбінати Україні.

Близько 5% вугілля буде використано для власних потреб та виконання соціальних програм, наприклад, опалення міст та селищ.

У ДП "Добропіллявугілля"входить 6 шахт: "Алмазна", "Білицька", "Білозірська","Добропільська", "Новодонецька" і "Піонер".

"Дтек" орендувала цілісно-майновий комплекс ДП "Добропіллявугілля"


Новини Статті Аналітика
Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Ахметов купив Київський центральний універмаг Ахметов купив Київський центральний універмаг Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
ДТЕК зацікавився атомною енергетикою ДТЕК зацікавився атомною енергетикою Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг "Портінвест" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті