Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:34 | London, Apr 19 21:34 | New York, Apr 19 17:34
Shanghai, Apr 20 05:34 | Tokyo, Apr 20 06:34 | Sydney, Apr 20 08:34

Влада Запоріжжя визначилась з пріорітетними галузями інвестиційного ринку



19 жовтня 2010 в 16:38 - Уляна Роїк


Влада Запоріжжя визначилась з пріорітетними галузями інвестиційного ринку

На робочій нараді Запоріжжя було вирішене питання щодо головних галузей розвитку, якими стануть машинобудування і сільгосппереробка.  



"Для інвестора буде дуже вигідно вкладати кошти в розвиток машинобудування, тому сьогодні у Запоріжжі створено потужну наукову та індустріальну бази, ми маємо такі виробництва як: "ЗТР", "Перетворювач", "Іскра", "Мотор-Січ", заявив виконуючий обов’язки міського голови.

Ще одним перспективним для Запоріжжя напрямком, на його думку, стане розвиток підприємств по переробці сільгосппродукції. Сьогодні в області виробляється близько 2 тисяч тонн зерна. Є попит і на інші види продовольства.

На даний момент міська влада проводить попередні переговори з представниками арабських країн, які зацікавлені в закупівлі запорізьких продовольчих ресурсів, які пройшли переробку на місцевих підприємствах.

 

Влада Запоріжжя визначилась з пріорітетними галузями інвестиційного ринку


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті