Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 19:59 | London, Apr 19 17:59 | New York, Apr 19 13:59
Shanghai, Apr 20 01:59 | Tokyo, Apr 20 02:59 | Sydney, Apr 20 04:59

Віктор Тихонов відбув до Польщі зміцнювати українсько-польську співпрацю

Віктор Тихонов відбув до Польщі зміцнювати українсько-польську співпрацю




26 січня 2011 в 15:58 - Ілона Чіркова


Віктор Тихонов відбув до Польщі зміцнювати українсько-польську співпрацю

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Віктор Тихонов відбув 26 січня з дводенним робочим візитом до Республіки Польща.



Мета візиту - зміцнення українсько-польської співпраці на регіональному рівні, ознайомлення із досвідом Республіки Польща щодо реформування органів місцевого самоврядування, підготовка чергової зустрічі керівників регіонів України та Польщі у рамках державного візиту Президента України до Республіки Польща 3-4 лютого 2011 року.



В рамках візиту Віктор Тихонов проведе зустрічі з Віце-прем’єр-міністром Республіки Польща В. Павляком, Державним секретарем Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Республіки Польща Т. Сємоняком, Головою Канцелярії Президента Республіки Польща Я. Міхаловським.



Нагадаємо, що під час робочих візитів Президента Республіки Польща Б.Коморовського до України 25 вересня 2010 р. м. Харків та 1 жовтня 2010 року, м. Ялта, було досягнуто домовленості щодо проведення робочого візиту  Віце-прем’єр-міністра України В.Тихонова до Польщі з метою вивчення польського досвіду у сфері реформування органів місцевого самоврядування.



На виконання згаданих домовленостей польська сторона надіслала офіційне запрошення здійснити візит Віце-прем’єр-міністра України - Міністра В. Тихонова до Республіки Польща 26-27 січня ц. р.


Віктор Тихонов відбув до Польщі зміцнювати українсько-польську співпрацю


Новини Статті Аналітика
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна буде доводити Польщі вигідність Україна буде доводити Польщі вигідність "Одеса-Броди" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні знову говорять про добудову В Україні знову говорять про добудову "Одеса-Броди" до Польщі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
НБУ налаштований на продовження співпраці з МВФ НБУ налаштований на продовження співпраці з МВФ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті