Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 12:41 | London, Apr 18 10:41 | New York, Apr 18 06:41
Shanghai, Apr 18 18:41 | Tokyo, Apr 18 19:41 | Sydney, Apr 18 21:41

Віктор Тихонов в Польщі розказав про економічні перетворення в Україні

Віктор Тихонов в Польщі розказав про економічні перетворення в Україні




3 лютого 2011 в 16:47 - Ілона Чіркова


Віктор Тихонов в Польщі розказав про економічні перетворення в Україні

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Віктор Тихонов відкрив сьогодні  у Варшаві роботу  Польсько-українського Форуму самоврядування.



Урядовець виступив перед учасниками заходу з вітальним словом, в якому зосередив увагу на економічних перетвореннях в Україні.

Віктор Тихонов наголосив, що влада в Україні докладає всіх зусиль, щоб якісні зміни, які вже почали відбуватися в країні, якнайшвидше відчув кожен громадянин нашої держави.

Засобом посилення економічних реформ та максимального наближення їх результатів до кожної людини, за словами Віце-прем’єр-міністра, є ефективна регіональна політика.

Віктор Тихонов, наголосивши, що реалізація регіональної політики істотно залежить від ефективного застосування Україною кращого європейського досвіду і допомоги ЄС зазначив, що тому реформа моделі управління регіональним розвитком безумовно буде віднесена до переліку реформаторських пріоритетів на 2011 рік.

Важливу роль для такої співпраці, на думку Віктора Тихонова, може відіграти включення прикордонних областей України до макро-регіональних проектів ЄС - Дунайська і Балтійська стратегії, в рамках яких вперше утворено простір, де одночасно діють інструменти внутрішньої регіональної політики ЄС, Політики Сусідства та Політики Східного Партнерства.

Урядовець зазначив, що Українська Сторона має намір вести предметну  дискусію з представниками ЄС щодо розвитку співробітництва України із Структурними фондами ЄС, а саме Європейським фондом підтримки регіонального розвитку. В цьому питанні, за словами Віктора Тихонова, Україна сподівається на підтримку Польщі.

Віктор Тихонов в Польщі розказав про економічні перетворення в Україні


Новини Статті Аналітика
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна буде доводити Польщі вигідність Україна буде доводити Польщі вигідність "Одеса-Броди" Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні знову говорять про добудову В Україні знову говорять про добудову "Одеса-Броди" до Польщі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Першу свердловину по видобутку сланцевого газу в Польщі відкриють у жовтні Першу свердловину по видобутку сланцевого газу в Польщі відкриють у жовтні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна і Польща заключать договір про про співпрацю по видобутку сланцевого газу Україна і Польща заключать договір про про співпрацю по видобутку сланцевого газу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті