Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:31 | London, Apr 25 14:31 | New York, Apr 25 10:31
Shanghai, Apr 25 22:31 | Tokyo, Apr 25 23:31 | Sydney, Apr 26 01:31

Україна здала Іраку першу партію БТР-4

Україна здала Іраку першу партію БТР-4




28 березня 2011 в 12:40 - Роман Зайцев


Україна здала Іраку першу партію БТР-4

Державна компанія "Укрспецекспорт" здала іракській стороні першу партію БТР-4 в кількості 26 одиниць. Про це повідомляє прес-служба підприємства.



Відвантаження партії військової техніки для відправки до Іраку заплановане на квітень 2011року.

"Іракська сторона скрупульозно підійшла до прийняття  даної техніки. Зокрема, стрільбові випробування пройшла кожна друга  машина. Українська бронетехніка отримала високу оцінку іракської сторони при мінімальній кількості зауваг", - зазначає прес-служба.

За результатами випробувань представниками Республіки Ірак був підписаний акт інспекції прийняття військової техніки.

Крім цього, іракська сторона прийняла машини технічного обслуговування й тренажери для підготовки екіпажів БТР-4.

Ocновним субпідрядником з виконання даного контракту є казенне підприємство "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. А. А. Морозова".

Підрядниками КП ХКБМ є казенне підприємство "Харківське конструкторське бюро двигунобудування" та державне підприємство "Завод ім. В. О. Малишева".

Нагадаємо, що контракт на поставку в Ірак 420-ти БТР-4 вартістю 457 мільйона доларів був підписаний в 2009 році. Раніше повідомлялося про зрив постачань техніки.

Україна здала Іраку першу партію БТР-4


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті