Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:21 | London, Apr 24 04:21 | New York, Apr 24 00:21
Shanghai, Apr 24 12:21 | Tokyo, Apr 24 13:21 | Sydney, Apr 24 15:21

Україна в квітні відправляє БТРи в Ірак

Україна в квітні відправляє БТРи в Ірак




25 березня 2011 в 11:00 - Роман Зайцев


Україна в квітні відправляє БТРи в Ірак

Україна в квітні поставить першу партію бронетехніки Іраку в рамках масштабного контракту обсягом понад 550 мільйонів доларів.



Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер у держкомпанії "Укрспецекспорт".

Як уточнив співрозмовник агентства, у четвер з іракським замовником був підписаний акт приймання першої партії бронетехніки в обсязі 26 машин.

За його словами, постачання бронетехніки намічено на квітень.

У 2009 році дочірнє підприємство держкомпанії "Укрспецекспорт" - держпідприємство "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "Прогрес" уклала контракт з Іраком на суму понад 550 мільйонів доларів, який, як передбачається, має стати одним із серії угод, що готуються у сфері ВТС між Україною та Іраком. 

Контракт передбачає постачання протягом 3-3,5 років більше 400 одиниць бронетехніки, зокрема БТР-4, 6 легких транспортних літаків Ан-32, а також проведення послуг з ремонту авіаційної техніки.

У числі основних виконавців контракту виступить Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. Морозова і держпідприємство "Завод ім. Малишева", ДП "Антонов".

Україна в квітні відправляє БТРи в Ірак


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті