Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 00:31 | London, Apr 23 22:31 | New York, Apr 23 18:31
Shanghai, Apr 24 06:31 | Tokyo, Apr 24 07:31 | Sydney, Apr 24 09:31

Таїланд замінить свої старі танки новими українськими

Таїланд замінить свої старі танки новими українськими




28 березня 2011 в 16:20 - Роман Зайцев


Таїланд замінить свої старі танки новими українськими

Командування сухопутних військ Таїланду ухвалило рішення про закупівлю 200 українських бойових танків Т-84У "Оплот", які мають замінити застарілі M41A3 американського виробництва.



Сума потенційної операції оцінюється в 231,1 млн. доларів, пише газета "Дело".

Командування сухопутних військ Таїланду вивчало кілька варіантів танків, перш ніж прийняло рішення про покупку.

У числі пропозицій були німецький Leopard 2A4, російський Т-90, південнокорейський K1 і український "Оплот".

Чому було обрано саме український танк, не уточнюється. Відомо, що німецький Leopard тайські військові визнали надмірно дорогим.

Не виключено також, що Таїланд обрав "Оплот", оскільки вже має налагоджене військово-технічне співробітництво з Україною.

Раніше сухопутні війська країни купили 96 українських БТР-3Е1 і мають намір придбати ще 120 таких бронетранспортерів.

Нові "Оплоти" будуть поставлені на озброєння четвертого бронетанкового батальйону в Бангкоку, восьмого бронетанкового батальйону в Накхон Ратчасима, дев‘ятого бронетанкового батальйону в Пхітсанулок і шістнадцятого бронетанкового батальйону в Накхон Сі Тхаммарат.

Якщо Україні вдасться підписати контракт на поставку танків до Таїланду, це буде вже другий подібний документ за останні кілька років, що гарантує великі експортні поставки бронетехніки. Як повідомлялося, у 2009 році Україна підписала контракт з Іраком, відповідно до якої наша країна зобов‘язалася протягом 3-3,5 років поставити іракським військам 400 одиниць бронетанкової техніки на загальну суму 550 млн. доларів.

Таїланд замінить свої старі танки новими українськими


Новини Статті Аналітика
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін затвердив порядок планування та розміщення держоборонзамовлень Кабмін затвердив порядок планування та розміщення держоборонзамовлень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Перші БТРи поїхали до Іраку Перші БТРи поїхали до Іраку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Міноборони замовило у Харкова танків на 100 мільйонів Міноборони замовило у Харкова танків на 100 мільйонів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна в квітні відправить бронетранспортери до Іраку Україна в квітні відправить бронетранспортери до Іраку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті