Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:17 | London, Apr 20 04:17 | New York, Apr 20 00:17
Shanghai, Apr 20 12:17 | Tokyo, Apr 20 13:17 | Sydney, Apr 20 15:17

Першу партію українських БТРів Ірак побачить у лютому

Першу партію українських БТРів Ірак побачить у лютому




17 січня 2011 в 16:53 - Роман Зайцев


Першу партію українських БТРів Ірак побачить у лютому

Першу партію українських БТР-4 очікують в Іраку у лютому 2011 року.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на джерело, знайоме з деталями ходу виконання контракту.

"Поставка першої партії у складі 26 бойових машин намічена на кінець лютого", - сказав співрозмовник агентства.

За його даними, узгоджене українською та іракською сторонами перенесення термінів поставок перших БТР-4 в Ірак, яке планувався раніше на кінець 2010 року, обумовлене проведенням програми випробувань нової техніки в повному обсязі - на відповідність тактико-технічним завданням.

"Терміни поставки другої партії планується уточнити після приймання замовником першої партії", - сказав він.

Як відомо, у 2009 році дочірнє підприємство держкомпанії "Укрспецекспорт" - держпідприємство "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "Прогрес" уклала контракт з Іраком на суму понад 550 млн. доларів.

Контракт передбачає поставку протягом 3-3,5 років понад 400 одиниць бронетехніки, зокрема БТР-4, 6 легких транспортних літаків Ан-32, а також проведення послуг з ремонту авіаційної техніки.

У числі основних виконавців контракту виступить Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. Морозова (ХКБМ) і держпідприємство "Завод ім. Малишева", ДП "Антонов".

У 2010 році у ЗМІ з'явилася інформація про те, що харківські БТРи відмовилося приймати міністерство оборони Іраку, через що під загрозою зриву опинилося найбільше оборонне замовлення Україні.

Керівництво КБ ім. Морозова запевняє, що до кінця 2012 будуть поставлені всі 420 БТРів різної модифікації.

Першу партію українських БТРів Ірак побачить у лютому


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті