Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 00:51 | London, Apr 19 22:51 | New York, Apr 19 18:51
Shanghai, Apr 20 06:51 | Tokyo, Apr 20 07:51 | Sydney, Apr 20 09:51

Міноборони замовило у Харкова танків на 100 мільйонів

Міноборони замовило у Харкова танків на 100 мільйонів




25 березня 2011 в 13:00 - Роман Зайцев


Міноборони замовило у Харкова танків на 100 мільйонів

Завод імені Малишева отримав від Міноборони проект договору на виробництво танків "Булат" і "Оплот" на суму близько 100 мільйонів гривень.



Про це розповів перший заступник губернатора Харківської області Володимир Бабаєв, інформують "Комментарии".

"Крім іракського контракту ми отримали від Міністерства оборони України проект договору на машини "Булат" і "Оплот" в цілому на суму близько 100 мільйонів гривень", - повідомив Бабаєв.

За його словами, це замовлення - додаткове навантаження на підприємство, "з таким завантаженням завод вже не просто живе, він буде активно працювати".

"До кінця року на цьому підприємстві ми підемо від проблеми заборгованості за всіма видами виплат: і заробітної плати, і в Пенсійний фонд", - підкреслив заступник губернатора.

Нагадаємо, в березні за результатами перевірки, проведеної прокуратурою Харківської обл. на заводі ім. Малишева, відносно екс-керівників підприємства порушено кримінальну справу.

1 березня голова Харківської ОДА Михайло Добкін заявив, що корпорація "Укроборонпром" призначить нового директора харківського ДП "Завод імені Малишева".

Міноборони замовило у Харкова танків на 100 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Перу зацікавлена в поставках українського озброєння Перу зацікавлена в поставках українського озброєння Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Таїланд замінить свої старі танки новими українськими Таїланд замінить свої старі танки новими українськими Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна здала Іраку першу партію БТР-4 Україна здала Іраку першу партію БТР-4 Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна в квітні відправляє БТРи в Ірак Україна в квітні відправляє БТРи в Ірак У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна більше не входить до десятки світових експортерів зброї Україна більше не входить до десятки світових експортерів зброї Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті