Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 09:56 | London, Apr 20 07:56 | New York, Apr 20 03:56
Shanghai, Apr 20 15:56 | Tokyo, Apr 20 16:56 | Sydney, Apr 20 18:56

Кабмін призупиняє фінансування корветів, Ан-70 і вертольотів

Кабмін призупиняє фінансування корветів, Ан-70 і вертольотів




16 листопада 2010 в 16:00 - Роман Зайцев


Кабмін призупиняє фінансування корветів, Ан-70 і вертольотів

Кбінет міністрів призупиняє фінансування державних програм зі створення корабля класу "корвет", літака "Ан-70" і з модернізації вертольотів.  



Про це заявив директор Департаменту фінансів Міністерства оборони генерал-лейтенант Іван Марко, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Мінобронои оприлюднило прогнозовані показники державного бюджету, які будуть виділені в 2011 році на розвиток озброєнь і військової техніки.

"На розвиток озброєнь вперше ми направляємо 1,7 млрд. гривень. Щоправда, цей ресурс не стосується програм "Вертоліт", "Корвет", а також "Ан-70", - заявив Марко.

Він відзначив, що міністр оборони поінформував президента про тимчасове припинення фінансування цих державних програм.

Водночас, директор департаменту фінансів Міноборони висловив надію, що фінансування цих програм розпочнеться з 2013-2014 років.

"Ми програми не зупиняємо, але припиняємо фінансування", - уточнив він.

Марко повідомив, що програма створення українського багатофункціонального ракетного комплексу "Сапсан" буде продовжена.

Він також поінформував, що в 2011 році в повному обсязі будуть забезпечені витрати на закупівлю 30 українських модернізованих танків "Булат" і 10 новітніх вітчизняних танків "Оплот".

"Президент поставив завдання, що 10 танків" Оплот "до 20-ї річниці Незалежності України повинні бути в строю", - підкреслив Марко.

Разом з тим він повідомив, що Міністерство оборони планує в 2011 році отримати фінансування в обсязі 13,6 млрд. гривень.

"Президент, Кабінет міністрів, Міністерство фінансів вперше зробили рішучі кроки щодо забезпечення потреб нашої оборони. Це стосується підвищення соціальних стандартів, підвищення рівня підготовки військ, розвитку змісту і закупівлі нових зразків озброєння", - зазначив Марко, додавши, що фінансування потреб оборони в 2010 році і заплановані видатки на 2011 рік у цілому задовольняють військове відомство.

Кабмін призупиняє фінансування корветів, Ан-70 і вертольотів


Новини Статті Аналітика
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Кабміні думають, що перевиконають бюджет В Кабміні думають, що перевиконають бюджет Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мiнфiн погіршив оцiнку дефiциту держбюджету Мiнфiн погіршив оцiнку дефiциту держбюджету Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін затвердив порядок планування та розміщення держоборонзамовлень Кабмін затвердив порядок планування та розміщення держоборонзамовлень У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Перші БТРи поїхали до Іраку Перші БТРи поїхали до Іраку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті