Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:17 | London, Apr 20 04:17 | New York, Apr 20 00:17
Shanghai, Apr 20 12:17 | Tokyo, Apr 20 13:17 | Sydney, Apr 20 15:17

Харкову вдалося зберегти танковий завод

Харкову вдалося зберегти танковий завод




2 березня 2011 в 13:35 - Роман Зайцев


Харкову вдалося зберегти танковий завод

Корпорація "Укроборонпром" призначить нового керівника ДП "Завод ім. Малишева" - провідного підприємства в Україні з виробництва бронетехніки.



Про це заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, повідомляє агентство "УНІАН".

За словами губернатора, можливо, що це оборонне підприємство очолить людина з команди колишнього генерального директора заводу Григорія Малюка.

"Упевнений, що як новий директор заводу буде підібраний професіонал. Ми попросили залишити на заводі ту команду, яку ми зібрали на підприємстві для виведення його з кризи. На підприємство вдалося запросити людей, які працювали ще разом з генеральним директором Малюком. "Укроборонпром" погодився залишити нинішню команду", - сказав Добкін.

Губернатор повідомив, що генеральний директор новоствореного об`єднання "Укроборонпром" Дмитро Саламатін запевнив, що завод буде збережений як єдине ціле, а також він не буде розділений на кілька виробничих майданчиків, не виділятимуться окремо підприємства, які приносять прибуток і які генерують збитки.

"Упевнений, з таким підходом, який існує сьогодні в державі, завод буде забезпечений багатомільйонними замовленнями на найближчі 3-5 років", - сказав Добкін.

Як повідомлялося, у січні 2011 року завод ім. Малишева вийшов з концерну "Бронетехніка України" і увійшов до складу об`єднання "Укроборонпром", створеного указом президента Віктора Януковича.

Харкову вдалося зберегти танковий завод


Новини Статті Аналітика
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін затвердив порядок планування та розміщення держоборонзамовлень Кабмін затвердив порядок планування та розміщення держоборонзамовлень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Перші БТРи поїхали до Іраку Перші БТРи поїхали до Іраку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін включив в Кабмін включив в "Укроборонпром" 124 підприємства У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Таїланд замінить свої старі танки новими українськими Таїланд замінить свої старі танки новими українськими Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті