Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:35 | London, Apr 20 11:35 | New York, Apr 20 07:35
Shanghai, Apr 20 19:35 | Tokyo, Apr 20 20:35 | Sydney, Apr 20 22:35

"Укрспецекспорт" каже, що не зривав поставок зброї до Іраку

"Укрспецекспорт" каже, що не зривав поставок зброї до Іраку




21 січня 2011 в 19:17 - Роман Зайцев


"Укрспецекспорт" каже, що не зривав поставок зброї до Іраку

Державна компанія "Укрспецекспорт" спростовує інформацію про зрив Україною контрактів з поставок військової техніки до Іраку, у результаті чого іракська сторона застосувала до України штрафні санкції. Про це повідомляє прес-служба "Укрспецекспорт".



Натомість, керівництво ДК "Укрспецекспорт" заявило, що докладе максимум зусиль для того, щоб виконати контракти з Іраком, які опинилися на межі провалу з провини колишніх керівників компанії.

Представники ДК "Укрспецекспорт" також підкреслюють, що на даний момент штрафні санкції до України за іракським контрактом за узгодженням сторін скасовано. Окрім цього представники компанії висловили глибоку стурбованість тим, що сьогодні деякі представники ЗМІ включилися в масштабну інформаційну компанію з дискредитації нинішнього керівництва спецекспортера, інспіровану колами, не зацікавленими в розширенні військово-технічного співробітництва України з іноземними державами та підвишенні ефективності державного управління в сфері ВТС.

ДК "Укрспецекспорт" закликає засоби масової інформації до професійного підходу при висвітленні питань військово-технічного співробітництва України з іноземними державами та застерігає від оприлюднення недостовірної і провокаційної інформації, яка може завдати серйозної шкоди зовнішньополітичному іміджу нашої країни. Компанія також вважає за необхідне попередити, що у випадку подальшої появи подібної інформації в ЗМІ вона залишає за собою право негайного звернення до суду для захисту своїх прав і інтересів відповідно до законодавства України.

Нагадаємо, Україна уклала з Іраком угоду про постачання зброї і військової техніки на загальну суму $2,5 млрд. За умовами угоди, направленої на зміцнення Збройних сил Іраку, Київ поставить Багдаду, зокрема 420 бронетранспортерів БТР-4 і 6 літаків для комерційних вантажних перевезень Ан-32Б.

"Укрспецекспорт" каже, що не зривав поставок зброї до Іраку


Новини Статті Аналітика
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Американська Cheniere Energy хоче поставляти газ до Литви за цінами нижче російських Американська Cheniere Energy хоче поставляти газ до Литви за цінами нижче російських Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ірак має намір збільшити експорт нафти у понад два рази Ірак має намір збільшити експорт нафти у понад два рази У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Газпром задоволений існуючими умовами поставок газу в Україну Газпром задоволений існуючими умовами поставок газу в Україну Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті