Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 17:53 | London, Apr 19 15:53 | New York, Apr 19 11:53
Shanghai, Apr 19 23:53 | Tokyo, Apr 20 00:53 | Sydney, Apr 20 02:53

Верховна Рада сьогодні буде розглядати ціни на продукти

Верховна Рада сьогодні буде розглядати ціни на продукти




1 грудня 2010 в 11:58 - Ілона Чіркова


Верховна Рада сьогодні буде розглядати ціни на продукти

Розпочати роботу ВР має намір з виступів депутатів із заявами, а потім приступити до питань ратифікації міжнародних угод.



Зокрема, парламент розгляне ратифікацію угод з Іспанією про упорядкування трудових міграційних потоків між країнами, з Екваторіальною Гвінеєю і Лівією про взаємну охорону секретної інформації. Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Також на порядку законопроект про ліквідацію податкової міліції, зміни до деяких законів в частині обмеження позапланових перевірок органів державної влади у сфері господарської діяльності, зміни закону про Національну комісію з питань регулювання зв‘язку.

Крім цього, Рада розгляне законопроект про основи тарифно-цінової політики на житлокомпослуги і природний газ для побутових потреб населення.

По середах порядок денний Ради, крім питань ратифікації, формується за пропозиціями фракцій меншості.

Як повідомлялося раніше, 1 вересня депутат Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Ольга Боднар запропонувала парламенту дати доручення Кабміну розробити та запровадити порядок державного регулювання цін на продукти харчування першої необхідності.

Портал ІНВЕСТИЦІЇ орг нагадує, що вчора, 30 листопада, Верховна Рада України достроково завершила свою роботу, оскільки парламент вичерпав всі питання порядку денного.

Верховна Рада сьогодні буде розглядати ціни на продукти


Новини Статті Аналітика
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Депутати заборонили інтерактивні клуби Депутати заборонили інтерактивні клуби Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті