Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:30 | London, Apr 19 19:30 | New York, Apr 19 15:30
Shanghai, Apr 20 03:30 | Tokyo, Apr 20 04:30 | Sydney, Apr 20 06:30

Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна

Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна




19 травня 2011 в 10:40 - Роман Зайцев


Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна

Верховна рада розгляне в четвер, 19 травня, у другому читанні законопроект №8321 про введення експортних мит на зернові культури до 1 січня 2012 року й затвердженні їхніх ставок на рівні 9% на пшеницю, 14% - на ячмінь і 12% - на кукурудзу.



Також парламент розгляне законопроект №8077 "Про державний земельний кадастр". Про це сказано на порядку денному парламенту, передають "Українські новини".

Також заплановано розгляд у другому читанні законопроектів №6115 про заборону процедури банкрутства фондів загальнообов‘язкового державного соціального страхування й Пенсійного фонду, а також №7447 про розширення повноважень Верховного Суду.

Крім цього, депутати повторно розглянуть у другому читанні проект нового Повітряного кодексу (№7144) і розглянуть у другому читанні законопроект №7399 про введення консолідованого нагляду за фінансовими групами.

Рада також розгляне вето президента Віктора Януковича до закону "Про внесення змін у деякі закони щодо забезпечення державної підтримки розвитку сільського господарства", яким Рада ввела розподіл квот на експорт зернових культур шляхом їхнього продажу на аукціонах.

Крім того, порядком денним заплановано розгляд законопроекту Януковича №8499 про продовження участі українських миротворців у Ліберії для забезпечення безпеки після виборів у Кот-д‘Івуарі до 30 вересня.

Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті