Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:48 | London, Apr 25 07:48 | New York, Apr 25 03:48
Shanghai, Apr 25 15:48 | Tokyo, Apr 25 16:48 | Sydney, Apr 25 18:48

Валерій Пятницький заявляє, що Україна зацікавлена у втіленні реформ в найкоротші строки



15 лютого 2011 в 12:18 - Ілона Чіркова


Валерій Пятницький заявляє, що Україна зацікавлена у втіленні реформ в найкоротші строки

Україна, яка на сьогодні має найбільш амбітну програму адаптації законодавства до євростандартів, зацікавлена у втіленні реформ в максимально короткі строки.



Про це заявив заступник Міністра економіки України, керівник Переговорної групи від України Валерій Пятницький на засіданні круглого столу щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом.

Круглий стіл "Очікувані результати створення поглибленої і всеохоплюючої вільної економічної зони між Україною і Європейським Союзом" відбувся у Торгово-промисловій палаті України в рамках XV раунду переговорів між Україною та ЄС.

Валерій Пятницький у своєму виступі наголосив, що мета української сторони в цих переговорах – укладання угоди, яка надасть сприятливих умов для виходу на європейський ринок усього українського бізнесу, в тому числі малого та середнього.

Також він зазначив, що перехідний період – це не подарунок, а період, що уповільнює доступ до ринку.

Валерій Пятницький підкреслив, що ключовим питанням є готовність України до виконання угоди між Україною та ЄС щодо створення зони вільної торгівлі. Саме від того, як пройдуть реформи, залежить як швидко Україна зможе скористатися перевагами цієї угоди.

Керівник підрозділу Генерального департаменту з питань торгівлі Європейської комісії, керівник Переговорної групи від Європейської комісії з питань створення зони вільної торгівлі з Україною Філіп Куісон заявив про важливість процесу законодавчих та регуляторних змін та його позитивний вплив на прогресивний розвиток України.

Також він висловив сподівання, що процес євроінтеграції України в цьому році втілиться в підписанні угоди по створенню зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, яка в 2013 році почне працювати, а через 10 років Україна стане повністю економічно інтегрованою.

Валерій Пятницький заявляє, що Україна зацікавлена у втіленні реформ в найкоротші строки


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Ефективність інноваційних процесів Ефективність інноваційних процесів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Критерії та чинники формування інноваційного ландшафту Карпатського єврорегіону Критерії та чинники формування інноваційного ландшафту Карпатського єврорегіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна готова почати переговори про створення ЗВТ з країнами Митного союзу Україна готова почати переговори про створення ЗВТ з країнами Митного союзу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті