Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 09:15 | London, Apr 23 07:15 | New York, Apr 23 03:15
Shanghai, Apr 23 15:15 | Tokyo, Apr 23 16:15 | Sydney, Apr 23 18:15

В Запоріжжі знову продаватимуть землю

В Запоріжжі знову продаватимуть землю




21 жовтня 2010 в 16:44 - Уляна Роїк


В Запоріжжі знову продаватимуть землю

12 листопада в Запоріжжі пройде черговий земельний аукціон. Для реалізації запропоновано 18 лотів (14 - на право оренди, 4 - право власності).  



Як повідомив заступник міського голови Сергій Гладченко, стартова ціна права оренди чотирнадцяти земельних ділянок перевищує 5 млн. грн. Права власності на чотири земельні ділянки - становить близько 20 млн. грн. Проте, все залежатиме від кількості заявок, які надійдуть на ту чи іншу ділянку. Якщо за будь-кого з них буде менше двох заявок, то торги по ньому проводитися не будуть.

Аукціон відбудеться 12 листопада о 15:30 в торговому залі Запорізької товарної біржі "Гілея". Заявки на участь приймаються до 18:00 8 листопада.

З умовами участі в аукціоні та технічними паспортами земельних ділянок можна ознайомитися у відділі земельних аукціонів управління будівництва та інвестиційного розвитку міста головного управління архітектури та містобудування міської ради.

Отримані в результаті проведення аукціону кошти поповнять бюджет розвитку міста, міська та районні цільові фонди. Їх передбачається направити на ремонт дахів, доріг, водопровідних і каналізаційних мереж, інженерних комунікацій, повідомляє прес-служба мерії Запоріжжя.

 

В Запоріжжі знову продаватимуть землю


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Аграрний фонд проведе торги щодо закупівлі цукру, сухого молока і вершкового масла Аграрний фонд проведе торги щодо закупівлі цукру, сухого молока і вершкового масла Новий рекорд на торгах Christie’s - $226,5 млн. Новий рекорд на торгах Christie’s - $226,5 млн. Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Нацбанк має намір лібералізувати торги валютою на міжбанку Нацбанк має намір лібералізувати торги валютою на міжбанку Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
РТС планує почати торги опціонами на ф’ючерс на індекс РТС планує почати торги опціонами на ф’ючерс на індекс "Української біржі" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
З Біржового списку на УБ виключені акції ВАТ З Біржового списку на УБ виключені акції ВАТ "ХЕЛЗ" Укрелектромаш" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті