Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:36 | London, Apr 25 04:36 | New York, Apr 25 00:36
Shanghai, Apr 25 12:36 | Tokyo, Apr 25 13:36 | Sydney, Apr 25 15:36

В Криму на 8% більше заплатили за ліцензію цього року продавці тютюном і алкоголем

В Криму на 8% більше заплатили за ліцензію цього року продавці тютюном і алкоголем




13 жовтня 2010 в 11:19 - Оксана Кадай-Гриців


В Криму на 8% більше заплатили за ліцензію цього року продавці тютюном і алкоголем

Надходження до Держбюджету України за ліцензії на виробництво, експорт, імпорт, оптову торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами становили 12,6 млн грн, що перевищує надходження в січні - вересні 2010 року на 15%.  



З початку 2010 року суб’єктам господарювання видано 5454 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 4229 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, сума оплати за які становила понад 9,8 млн грн.
Розглянуто 297 заявок-розрахунків на виготовлення марок акцизного збору, відповідно до яких реалізовано понад 201 млн марок на суму акцизного збору 463,2 млн грн.
Співробітниками Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів за дев’ять місяців 2010 року проведено 188 перевірок суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері оптової і роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. За виявленими порушеннями чинного законодавства застосовані фінансові санкції на суму 466,6 тис. грн. 
 

В Криму на 8% більше заплатили за ліцензію цього року продавці тютюном і алкоголем


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті