Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:20 | London, Apr 25 00:20 | New York, Apr 24 20:20
Shanghai, Apr 25 08:20 | Tokyo, Apr 25 09:20 | Sydney, Apr 25 11:20

В Чернівецькій області зберуть рекордну кількість урожаю



8 листопада 2010 в 16:45 - Уляна Роїк


В Чернівецькій області зберуть рекордну кількість урожаю

Цього року в області поставили завдання зібрати півмільйонний урожай зернових. Для порівняння, торік він склав 475 тис. тонн, а в цьому році, після того, як завершиться збирання кукурудзи, є всі підстави очікувати запланований урожай понад півмільйона тонн.  



Про такі перспективи розвитку сільського господарства в області повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації.

Пріоритети в аграрному секторі, за словами першого заступника голови облдержадміністрації, базуються у трьох напрямах – розвиток рослинництва, зокрема, використання якісного насіння сучасних високоврожайних сортів, добрив, засобів захисту рослин, новітньої техніки та передових технологій вирощування зерна, розвиток садівництва та тваринництва.

Як зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації, Дністровсько-Прутське межиріччя є однією з найсприятливіших зон в Європі для ведення садівництва.

Далі буде вирішуватися питання про переробку цих продуктів на території області, що приведе до відродження молокозаводів, відродження цукрової галузі. Один цукровий завод в області вже запрацював.

Переробка сировини в області, як зазначив перший заступник, дасть додаткові робочі міста, збільшить відрахування до бюджету та сприятиме загальному піднесенню економіки краю.

За інформацією прес-служби Чернівецької Ода.
 

В Чернівецькій області зберуть рекордну кількість урожаю


Новини Статті Аналітика
Прибутковість сільського господарства України можна збільшити у 14 разів Прибутковість сільського господарства України можна збільшити у 14 разів ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ Креатив Груп - Аналитика от ИГ Сократ Креатив Груп - Аналитика от ИГ Сократ
В молокозавод Буковини інвестують 10 млн. доларів В молокозавод Буковини інвестують 10 млн. доларів ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Будівельна галузь в січні 2011 р. зросла на 6,1% Будівельна галузь в січні 2011 р. зросла на 6,1% Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Посівна під загрозою зриву через відсутність якісного насіння Посівна під загрозою зриву через відсутність якісного насіння Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
США дадуть Україні $20 мільйонів на зміцнення сільського господарства США дадуть Україні $20 мільйонів на зміцнення сільського господарства Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті