Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:38 | London, Apr 25 20:38 | New York, Apr 25 16:38
Shanghai, Apr 26 04:38 | Tokyo, Apr 26 05:38 | Sydney, Apr 26 07:38

Уряд звільнить ресторанний бізнес від сплати податку на прибуток на 5 років



31 серпня 2010 в 16:44 - Роман Зайцев


Уряд звільнить ресторанний бізнес від сплати податку на прибуток на 5 років

Віце-прем`єр-міністр України Борис Колесніков заявляє, що уряд планує звільнити ресторанний бізнес від сплати податку на прибуток на 5 років для активізації його розвитку в рамках підготовки України до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.  



Про це Колесніков повідомив в інтерв`ю ”Газете по-киевски” (№ 162 від 31 серпня 2010 року).

”Це стосується всіх ресторанів і кафе Київської, Харківської, Донецької і Львівської областей. Крім того, і до ресторанного бізнесу може бути застосовано нульову ставку податку на прибуток. Упродовж 5 років всі точки громадського харчування в країні будуть звільнені від цього обов`язкового платежу”, - сказав Колесніков.

За його словами, в даний час також обговорюється можливість безплатного розміщення у всіх друкованих і електронних каталогах уряду даних про ресторани і кафе, які стануть приймати платіжні картки (хоча б Visa і MasterCard) і зроблять меню англійською мовою.

Віце-прем`єр нагадав, що в даний час відповідно до законодавства готельний бізнес вже звільнено від сплати податку на прибуток.

”В Україні не вистачає готелів. Більш того, ми працюємо над додатковою фінансовою мотивацією. Щоб власники готелів зводили нові готелі, підвищували класність своїх закладів, ми готові відшкодовувати процентну ставку за використання кредитів, взятих на модернізацію. У жовтні-листопаді буде ухвалено новий закон, який адаптує поняття зірковості готелів до світових стандартів”, - повідомив він.



Новини Статті Аналітика
Податок на прибуток забезпечив понад 40% надходжень до держбюджету Податок на прибуток забезпечив понад 40% надходжень до держбюджету Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Верховна Рада звільнила УЄФА від податків на час діяльності в Україні Верховна Рада звільнила УЄФА від податків на час діяльності в Україні Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДУС витратить майже 1 мільйон на розмiщення голів держав та iноземних делегацiй у київських готелях ДУС витратить майже 1 мільйон на розмiщення голів держав та iноземних делегацiй у київських готелях Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін пропонує ВР звільнити УЄФА від податків на час Євро-2012 Кабмін пропонує ВР звільнити УЄФА від податків на час Євро-2012 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"АрселорМіттал Кривий Ріг" планує відмовитися від сплати податку на землю Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті