Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:27 | London, Apr 20 01:27 | New York, Apr 19 21:27
Shanghai, Apr 20 09:27 | Tokyo, Apr 20 10:27 | Sydney, Apr 20 12:27

Уряд Криму планує залучити $13 млрд. іноземних інвестицій

Уряд Криму планує залучити $13 млрд. іноземних інвестицій




26 листопада 2010 в 17:10 - Уляна Роїк


Уряд Криму планує залучити $13 млрд. іноземних інвестицій

 Уряд Автономної Республіки Крим готовий гарантувати інвесторам безпеку коштів, вкладених в економіку автономії, і можливість продуктивно працювати, - заявив Перший заступник Голови Ради міністрів Криму Павло Бурлаков на Чорноморському економічному форумі в Ялті.



Павло Бурлаков зазначив, що центральна влада України та керівництво автономії на чолі з головою уряду Василем Джарти прикладають зусилля для поліпшення законодавчої бази, що визначає умови роботи бізнесу в Криму. Мова йде, зокрема, про введення ряду податкових і неподаткових преференцій для суб‘єктів економіки, готових реалізовувати в Криму бізнес-проекти, пов‘язані з використання передових технологій, розвитком традиційних для Криму галузей сільського господарства та курортної сфери.

Перший заступник глави уряду автономії розповів також про нормалізацію процесу розподілу кримської землі, який раніше часто проходив з порушеннями закону. За словами Павла Бурлакова, у грудні в Криму відбудеться перший відкритий і прозорий земельний аукціон, всі учасники якого будуть мати рівну можливість придбати земельні ділянки для реалізації інвестиційних проектів. На торги будуть виставлені 38 ділянок землі загальною площею понад 700 гектарів.

Він зазначив, що за всі роки незалежності Україна економіка Криму отримала лише $780 мільйонів іноземних інвестицій.

 

Уряд Криму планує залучити $13 млрд. іноземних інвестицій


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті