Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:04 | London, Apr 25 23:04 | New York, Apr 25 19:04
Shanghai, Apr 26 07:04 | Tokyo, Apr 26 08:04 | Sydney, Apr 26 10:04

Укртранснафта" і "Лукойл-Одеський НПЗ" офіційно помирилися

Укртранснафта" і "Лукойл-Одеський НПЗ" офіційно помирилися




23 листопада 2010 в 16:07 - Уляна Роїк


Укртранснафта" і "Лукойл-Одеський НПЗ" офіційно помирилися

Компанія "Укртранснафта" і підприємство "Лукойл-Одеський нафтопереробний завод" підписали мирну угоду про врегулювання непорозуміння навколо зміни маршруту поставки нафти на НПЗ в 2009 році, який спричинив вимушений простой заводу.  



Згідно з угодою, Одеський НПЗ відмовляється від своїх вимог до "Укртранснафти" по сплаті збитку у вигляді неодержаного прибутку у розмірі 12,1 млн. гривень, та сплату збитку у вигляді прямих збитків у розмірі 771,9 тис. гривень.

Одеський НПЗ також гарантував, що не буде мати ніяких претензій до" Укртранснафти", які пов‘язані зі зміною напрямків транспортування нафти в 2011-2013 роках.

Крім того, сторони визнають припиненими зобов‘язання НПЗ з оплати послуг "Укртранснафти" з резервування виробничих потужностей відповідно до договору про надання послуг транспортування нафти від 26 березня 2010 з жовтня по грудень 2010 року включно.

Сторони зобов‘язуються укласти додаткову угоду до договору про надання послуг з транспортування нафти від 26 березня 2010, якою виключать з предмету договору та інших розділів договору положення, що стосуються надання та оплати послуг з резервування виробничих потужностей, починаючи з жовтня по грудень 2010 року включно.

"Укртранснафта", відповідно до мирової угоди, повністю відмовляється від будь-яких вимог до Одеського НПЗ, які виникли або можуть виникнути з договору від 26 березня 2010, у зв‘язку з наданням та оплатою послуг компанії "Укртранснафта" з резервування виробничих потужностей за жовтень-грудень 2010 року .


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

1 жовтня 2009 "Укртранснафта" припинила транспортування нафти на Одеський НПЗ за маршрутом "Лисичанськ - Кременчук - Одеський НПЗ". Причина зміни маршруту з боку "Укртранснафти" - заявки від компанії "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод, Полтавська обл.) про транспортування танкерної нафти з Одеси.

У зв‘язку з цим завод був переведений на роботу в режим рециркуляції і зупинив виробництво. Після чого Одеський НПЗ звернувся до суду з вимогою відшкодувати збитки в розмірі понад 12 млн. гривень у зв‘язку з вимушеним простоєм заводу.

За матеріалами ІА "Українські новини"
 

Укртранснафта" і "Лукойл-Одеський НПЗ" офіційно помирилися


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд європейських ринків за 11.02.2011. Тиждень завершується зростанням Огляд європейських ринків за 11.02.2011. Тиждень завершується зростанням
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 11.02.2011. Ситуація в Єгипті знову впливає на світові ринки Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 11.02.2011. Ситуація в Єгипті знову впливає на світові ринки
Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 10.02.2011. Корекція продовжується Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 10.02.2011. Корекція продовжується
"Нафтогаз" та Турецька державна нафтова компанія ТРАО домовились про підписання угоди про співробітництво Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.01.2011. Тиждень завершується на песимістичній ноті Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.01.2011. Тиждень завершується на песимістичній ноті

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті